Reiniging

Gevels en vloeren

Onder reiniging van gevels en vloeren verstaat Gevelmeesters het schoonmaken van deze ondergronden zonder het karakter te veranderen en het in orginele staat terug brengen van deze ondergronden. GevelMeesters is gespecialiseerd in diverse reinigingstechnieken, waaronder:

Steamtec:

Stoom-reiniging is een milieuvriendelijke methode om vloeren en (monumentale) gevels schoon te maken. Stoom ontsmet en weekt het vuil los van de ondergrond, terwijl kwetsbare ondergronden en voegen niet worden beschadigd. Stoom is uiterst geschikt voor intensieve reiniging van (monumentale) bouwwerken zodat het patina van de materialen behouden blijft en de gevel niet wordt aangetast. Stoomreiniging veroorzaakt geen overlast voor de omgeving. Er is slechts weinig water nodig en reinigingsproducten zijn overbodig.

Hogedrukreiniging:

reiniging

Onder Hogedrukreiniging verstaat GevelMeesters, het schoonspuiten van diverse ondergronden met warm of koud water onder aangepaste druk.

Stralen:

Wij gebruiken voor de gevel-reiniging de zogenaamde Torbostralen. Het Torbo-
vocht -straalsysteem combineert de voordelen van stralen en hogedrukreiniging zonder de specifieke nadelen van deze twee. Torbostralen is gebaseerd op gecompresseerde lucht met toevoegen van een beetje water en straalmiddel. Het straalmiddel kan bestaan uit kalk (zeer licht) tot glasparels (zeer hard). Wij gebruiken een gemiddeld straalmiddel, olivinezand.

Bij het stralen zal de gevel altijd iets poreuzer worden en wij adviseren dan ook om na het stralen de gevel te hydrofoberen, impregneren.

Overige:

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van voegovergangen, het schoonmaken van daken, dakgoten en boeiboorden.

"Gevelmeesters maakt schoon en houdt schoon!"

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten?

Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contact Informatie

GevelMeesters B.V.
Leuvert 8
5437 AG Beers
T: 0485-312327
F: 0485-313703
E: info@gevelmeesters.nl
W: www.gevelmeesters.nl

KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
BTW NL8055.04.102.B01

logo iso

 

DUBOkeur kaal

BIObased

 

     logo duitsland   

 

  logo 5

Graffitimelding

Heeft u een graffitimelding?

sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

   Graffiti melding verzenden