Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactBeschermen

BeschermenBeschermen

Graffiti

Is uw gevel regelmatig doelwit van graffiti? Of heeft u een mooie gevel die u zo wilt houden? Laat ons deze dan beschermen tegen graffiti. Wij adviseren u graag over het juiste product en een service abonnement.

Impregneren

Wanneer de alg en mos vervuiling door ons is weggenomen adviseren wij een impregnering. Een gereinigde gevel impregneren heeft alleen maar voordelen. Het zorgt ervoor dat vervuiling zich minder snel en diep hecht aan uw object. Het maakt het reinigen in de toekomst stukken makkelijker. Verder heeft het een gunstige invloed op de waterhuishouding van uw gevel (vocht kan wel naar buiten maar niet naar binnen), dit merkt u in een verbeterde energie regulering van uw pand, minder kans op vorstschade en een algemeen gezonder uiterlijk van uw pand.

Het juiste product voor de juiste ondergrond. Klinkt zo simpel maar is o zo belangrijk. GevelMeesters maakt deze afweging voor u, zodat uw bezit met het juiste product voor jaren beschermd is.

Onze producten

GevelMeesters werkt met producten uit eigen ontwikkeling. U profiteert hierdoor van jarenlange kennis op het gebied van productsamenstelling en toepassing, dat is toch geweldig!  

Bekijk onze producten

Vragen / contact over beschermen

Bent u benieuwd wat GevelMeesters voor u kan beteken, neem dan contact op via het onderstaande formulier.

* verplichte velden

1 2 3 4 ... 30 volgende >

Wij werken voor