Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Grave - Reinigen onder gepaste druk en beschermd met anti graffiti PSS20.

Het kantoorpand Zuid-Ooster in Grave (voorheen het Stadhuis) ligt langs een drukke weg en een groot vlak bevindt zich aan schaduwzijde.

Door atmosferische vervuiling en alg- en mossen vervuilen de natuurstenen gevels hierdoor sneller. Daarom is onderhouden een goede zaak.

Wij voeren op frequente basis inspecties uit en als blijkt dat het weer tijd wordt om te reinigen, dan plannen we dit in overleg met de eigenaar in.

De reiniging is uitgevoerd met warm water onder aangepaste druk.

Vervolgens hebben wij de Anti-Vandaal-Coating PSS 20 op schone gevel aangebracht.

Voordelen van PSS20;

  • Gebaseerd op aardappelzetmeel,
  • Graffiti verwijderen met alleen warm water,
  • Zeer geschikt voor monumentale panden,
  • Kan op elke ondergrond worden toegepast,
  • Niet zichtbaar na drogen,
  • Heeft DuBo keurmerk en is Biobased,
  • Past in een milieu vriendelijk bouwconcept.

Mooi werk van ons superteam Geert-Jan en Ingrid.

Dus als je langs Grave naar Nijmegen rijdt dan kan valt het gebouw zeker op!

Het staat er weer prachtig bij.

"Waarom beschermen tegen graffiti?" 

Natuurlijk bent u vrij om geen anti graffiti coating aan te brengen. Het gevolg is dan dat wanneer er graffiti wordt aangebracht deze met chemische producten moet worden verwijderd. Deze chemische verwijdering neemt dan ook een klein laagje van het beton of baksteen weg waardoor de poriën ervan meer open staan. De praktijk leert ons dat graffiti vaak op eenzelfde plek gespoten wordt. Na verwijdering is dan de kans op graffiti op dezelfde plek aanwezig. Mocht er op deze gereinigde plek, met meer open poriën weer een graffiti komen, dan zal deze dieper in de ondergrond dringen. En zo gaan we van kwaad tot erger.  Een anti graffiti coating betaald zich dus echt terug. Bovendien weet u met ons Service Abonnement waar u aan toe bent financieel. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij verwijderen de graffiti en u betaald hiervoor niets extra. Mooi toch?

 

 

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor