Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactReinigen

ReinigenReinigen

Schoon genoeg van alle vervuiling?

Ontsierende donkere vervuiling aan uw pand, lelijke lekstrepen op uw beton, alg- en mos vorming aan uw gevel? U ziet het en het stoort u. Het is  geen visite kaartje voor uw bezoekers en is zeker niet het uiterlijk dat u wenst.  Hier is iets aan te doen. Met onze ‘Steam tech’ apparatuur kunnen wij diep in de minerale ondergrond reinigen, zo wordt alle verontreiniging op diepte weggenomen. Met weinig waterverbruik en hoge temperatuur aan de lans tip is uw pand weer snel spic-en-span schoon.

Graffiti op uw gevel? Wij komen u ervan verlossen. Niet met grof geweld, maar met de juiste producten en met jarenlange ervaring. U ontvangt een eerlijk en open advies voordat wij uw bezit reinigen. Het is voor ons zeer belangrijk dat uw verwachtingen overeenkomen met onze inzichten over het te behalen resultaat. 

Wilt u een schoon vloer oppervlak? Dat kan!

Naast gevels reinigt GevelMeesters ook horizontale oppervlakken van allerlei verontreinigingen.

Hierbij denken we aan;

- Parkeertrerreinen

- Terrassen

- Fietspad dek onder tunnel

- Winkelgebied vloeren

- Entree van uw bedrijf

Welke verontreiniging komen wij tegen?

- Olie- en vetvlekken

- Alg- en mosaangroei

- Bladeren en algemene vervuiling

- Kauwgom

Onveilige situatie

Een vuile, of zelfs vieze, vloer is natuurlijk geen visitekaartje. En een fietspad met in de tunnel allemaal verontreiniging op de vloer is ook niet prettig. Het kan zelfs onveilige situaties geven.

Net als gevels verdienen vloeren regelmatig aandacht en onderhoud. Reinigen na een periode van vocht, weinig zonlicht en herfst is sterk aan te raden, dan kan de vloer weer picobello de lente in!

Diepe reiniging van vloeren

GevelMeesters heeft de juiste apparatuur om ook uw vloer weer te laten stralen. Zo beschikken wij over een tweetal 'schrob-zuigmachines' die uw (parkeer)terrein zonder overlast weer brandschoon maken. Verder kunnen wij ook reinigen met warm water onder aangepaste druk met onze spuitlans apparatuur. Hierbij hebben wij voor u ook 2 units met 'steam' techniek beschikbaar. Met hete stoom en relatief weinig water verbruik worden uw oppervlakken diep gereinigd.

Vloer behandelen tegen vuil

Na het reinigen kunnen wij ook de vloer voor u impregneren. Hiervoor hebben wij diverse producten ter beschikking, elke ondergrond heeft namelijk een unieke, eigen structuur.

Het impregneren (wij brengen een hydrofoob aan) van uw vloeroppervlak heeft tot positief gevolg dat verontreiniging minder kans heeft zich diep te wortelen in de ondergrond. Het maakt het reinigen in de toekomst een stuk eenvoudiger en daarmee ook minder kostbaar. Bovendien zal het te behalen resultaat zichtbaar beter zijn.

Monitoring en onderhoud

Nadat wij uw vloer gereinigd hebben is het aan te raden periodiek de vloer te inspecteren op de staat ervan. Wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Zo blijven wij uw bezit monitoren en bent u verzekerd van een blijvend schoon oppervlak.

Gratis quick-scan

Neem vandaag nog contact met ons op en wij verzorgen een kosteloze quick-scan van uw terrein. Zo heeft u snel inzichtelijk wat er mogelijk is om ook uw vloeroppervlak weer schoon te krijgen...en te houden.    

Of vraag direct een offerte aan

 

 

 

 

Wij werken voor