Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Overdinkel - Zitelementen beschermd met onze APP-HD

Je ziet het vaak in het straatbeeld; bankjes en andere zitelementen ontsiert door graffiti.

Dit soort vervuiling nodigt dan ook niet echt uit om plaats te nemen.

De zitelementen en bankjes bij het Kulturhus in Overdinkel liggen er al jaren netjes bij, dankzij de Gemeente Losser die hier een onderhoudsbudget voor heeft gereserveerd. De elementen zijn door ons behandeld met de permanente anti-graffiti-coating APP-HD. Hierdoor zijn ze makkelijk schoon te houden en is graffiti te verwijderen zonder dat de ondergrond beschadigd.

Voordelen APP HD?

  • Permanente anti graffiti
  • Geeft geen hinderlijke glans
  • Meerdere graffiti verwijderingen mogelijk
  • Vertraagd vervuilen van de ondergrond

Voorschrijven?

Ook uw volgende bouwwerk beschermen tegen weersinvloeden en/of graffiti? Hier kunt u de bestekteksten vinden op onze website.

Reinigen goed idee?

Zeker! Ten eerste omdat het natuurlijk veel frisser en schoner eruit ziet en dat vinden de passanten toch wel prettig. Bijkomend voordeel is dat groenaanslag, alg- en mosvervuiling worden weggenomen. Dit groen houdt vuil en vocht vast en dit werkt in op de ondergrond. Zo is de kracht van vocht onvoorstelbaar, kleine scheurtjes lopen vol water en de hier ontstane groenorganismen gaan drukken en voor je het weet is het beton aangetast, het schilderwerk gaan 'bollen' en dit proces gaat altijd door. Periodiek reinigen verlengt dus zeker het leven van een kunstwerk en/of het schilderwerk dat erop zit. Maar, het moet wel met beleid gedaan worden. Dus niet met te hoge druk reinigen, want dan zet je de porie van de ondergrond open en is het binnenkort weer vuil. Wij doen altijd eerst een opname van de ondergrond en maken een gedegen planning van de manier van reinigen. Vaak is ook een beschermende hydrofoob aan te raden na de reiniging. Neem eens contact met ons op, ook uw tunnel kunnen wij opknappen!

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor