Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactOver ons

Over ons

De GevelMeesters, aangenaam!

De naam dekt de lading. En meer. Ruim 25 jaar ‘gevel ervaring’ heeft ons veel geleerd. En elke dag staan wij nog open voor nieuwe inzichten, nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen. 

De GevelMeesters adviseren;

Heeft u een vraag? Stel ons deze. Wij bezoeken uw object en geven u een eerlijk en onafhankelijk advies. Voorzien van foto’s en een raming van de investering heeft u snel en overzichtelijk een beeld van de te ondernemen stappen.
De GevelMeesters reinigen; Reinigen met stoom, warm water en onder aangepaste druk, altijd met oog voor de ondergrond. Reinigen met milieu vriendelijke producten.
 

De GevelMeesters, uw (anti)graffiti;

Het paradepaardje is ‘PSS 20’ met diploma’s zoals het DuBo keur en Biobased label heeft het zijn sporen verdient in anti graffiti. Maar GevelMeesters heeft meerdere mogelijkheden. APP HD is een eigen ontwikkeling en biedt een permanente anti graffiti. APPS-w is een anti graffiti op wax basis, voor plekken waar budget een grotere rol speelt dan esthetiek.

De GevelMeesters produceren;

Waar we vroeger producten importeerden voor de Benelux wordt onder onze paraplu alweer jaren zelf het bekende 'PSS 20' anti graffiti product & APP-HD geproduceerd.

Door het produceren, aanbrengen en het verzorgen van onderhoud in eigen beheer geven wij de klant een driehoeksgarantie die je niet vaak meer ziet.

De GevelMeesters onderhouden;

Wij onderhouden uw (architectonisch)beton, baksteen en natuursteen. Zo heeft u jaren geen omkijken naar de staat van uw gevel of vloer. Hiermee houdt u ook de onderhoudskosten overzichtelijk enin de hand.
 

De GevelMeesters schilderen;

Hoewel het niet onze ‘core business’ is lopen we er niet van weg. In combinatie met gevelreiniging of anti graffiti kunnen wij altijd schilderwerk aanbieden, met elk gewenst systeem. Wordt de schilderklus ons zelf te groot of te gecompliceerd,dan schakelen wij bestaande relaties in waar we ook al jaren graag mee samenwerken.

De GevelMeesters, ook over de vloer;

Van de entree van uw bedrijfspand tot grote winkelpleinen, GevelMeesters heeft uitgebreide mogelijkheden uw vloeren te reinigen. Met kleine wendbare schrob/zuigmachines maken wij uw vloer weer keurig schoon. Ook voor fietstunnels een uitkomst.

Wij werken voor