Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Rotterdam - Nieuwbouw school beschermd met onze PSS 20

Deze nieuwbouw Jan Antonie Bijlooschool te Rotterdam van Algeco Bouwsystemen is op voorschrijven van Advies- en Ingenieursbureau KABU bv. beschermd met Anti-Vandaal-Coating PSS 20. 

Als het in het bestek is opgenomen dan is het ook gebudgetteerd en weet je zeker dat het ontwerp ook mooi schoon kan blijven.

Je weet dan dat het ontwerp, waar met precisie aan gewerkt is en waar het materiaal gebruik met zorg is uitgekozen, voor een relatief klein bedrag ook beschermd is tegen de schadelijke (vaak) onherstelbare gevolgen van graffiti. En het mooiste is dat het ook nog eens milieu vriendelijk is.

Voordelen van PSS20;

  • Gebaseerd op aardappelzetmeel,
  • Graffiti verwijderen met alleen warm water,
  • Zeer geschikt voor monumentale panden,
  • Kan op elke ondergrond worden toegepast,
  • Niet zichtbaar na drogen,
  • Heeft DuBo keurmerk en is Biobased,
  • Past in een milieu vriendelijk bouwconcept.

Is de anti graffiti coating 'PSS20' werkelijk milieu vriendelijk?

Zeker! Het heeft zelfs een DuBo keurmerk, dit is van de Duurzaam Bouwen stichting. De anti graffiti bescherming met 'PSS20' is zelfs de enige met dit diploma. 'PSS20' is samengesteld uit aardappelzetmeel, puur natuur dus. Natuurlijk zitten er enkele conserveringsmiddelen in want het mag niet bederven, maar eenmaal op uw gevel blijft het jaren zijn werk doen. En wij kunnen voor u de graffiti verwijderen met alleen warm water, dus geen gebruik van chemische graffiti verwijderaar nodig, dat spaart het milieu. De anti graffiti bescherming met 'PSS20' is ook nog eens 'biobased' en het is een volledig cradle-to-cradle product wat wil zeggen dat het product na gebruik weer grondstof wordt voor een volgend product. Er zijn dus geen schadelijke restproducten.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor