Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactUw gevels laten reinigen?

Reinigen
Uw gevels laten reinigen?

Wij zijn meester in reiniging, bescherming en onderhoud van oppervlaktes!

GevelMeesters is de absolute specialist in gevelreiniging. Wij zijn in staat om de ondergrond van uw gevel schoon te maken, zonder het karakter ervan te veranderen. Hiervoor gebruiken we diverse technieken zoals hogedrukreiniging, stoomreiniging en stralen. Daarnaast reinigen wij voegovergangen en maken wij daken, dakgoten en boeiboorden schoon. Bekijk onze pagina over gevelreinigen voor een overzicht van onze diensten!

Offerte aanvragen

Kies de gevelreiniging die bij uw situatie past

Bij het reinigen van gevels gaan wij altijd zorgvuldig te werk. Niet direct met grof geweld, maar eerst, nadat wij de ondergrond goed geinspecteerd hebben, met warm water. Eventueel ondersteund met een reiniging product.

Een veelvuldig gebruikte methode om gevels te reinigen is stralen. Hiervoor maken wij gebruik van vaste bedrijven die dit voor ons deskundig kunnen uitvoeren. Een verkeerde werkwijze hierin maakt onherstelbare schade, vandaar dat wij gekozen hebben voor betrouwbare partners hierin. Iedereen zijn specialisme. (Torbo) stralen is gebaseerd op gecompresseerde lucht, met toevoeging van water en een straalmiddel. Men maakt hierbij gebruik van onder andere olivinezand. Met stralen wordt uw gevel echter wel wat poreuzer. Daarom raden wij aan om na het gevelreinigen middels stralen uw gevel te hydrofoberen. Dat is impregneren tegen vocht en vervuiling. Dit hydrofoberen kan GevelMeesters voor u verzorgen.

Daarnaast bieden wij ook hogedrukreiniging van diverse ondergronden met warm of koud water onder aangepaste druk en stoomreiniging met Steam Tec. Laatstgenoemde is het meest geschikt voor het reinigen van monumentale panden, omdat kwetsbare ondergronden en voegen niet worden beschadigd en het patina van materialen zodoende niet wordt aangetast. Met stoom techniek wordt met hoge temperatuur en een laag waterverbruik de ondergrond tot diep in de porieën gereinigd.

Heer en meester in reiniging

Als het gaat om het reinigen van gevels en vloeren, dan zijn wij heer en meester! Om mee te beginnen beschikken onze specialisten over ruim 25 jaar aan kennis en ervaring binnen hun vakgebied. Tevens beschikt GevelMeesters over een VCA en werken wij conform ISO 9001 certificering, verder werken wij met milieuvriendelijke producten (goedgekeurd door Rijksmonumentenzorg) en bieden we een snelle, efficiënte dienstverlening tegen scherpe prijzen. Heeft u nog vragen over onze diensten? We staan u graag telefonisch te woord op 0485-312327 en per e-mail via info@gevelmeesters.nl!

Wij werken voor