Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactWilt u graffiti laten verwijderen?

Reinigen
Wilt u graffiti laten verwijderen?

GevelMeesters is heer en meester in graffiti verwijdering!

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf om uw graffiti te laten verwijderen? Dan bent u bij GevelMeesters aan het juiste adres. Wij zijn heer en meester in het langdurig beschermen van oppervlakten tegen graffiti. Hiervoor gebruiken we diverse semi-permanente en permanente anti-graffitisystemen, waardoor uw gevel schoon en mooi blijft. Dit zorgt er tevens voor dat het opnieuw bekladden van uw object wordt ontmoedigd. Direct een melding van graffiti opgeven? Dat kan via ons contactformulier!

Eenmalige of periodieke graffiti verwijdering.

Het laten verwijderen van graffiti kan op afroep, maar kan ook op periodieke basis worden uitgevoerd. Eenmalige verwijdering gaat via een door u aangegeven melding, periodieke graffiti verwijdering kan op meerdere manieren worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld door een service abonnement waarbij we één keer per kwartaal, half jaar of bij oplevering van een object controleren en verwijderen. Ook het behandelen van spoedgevallen is mogelijk. Bijvoorbeeld in geval van kwetsende taal of opmerkingen. Binnen 30 uur kunnen wij deze graffiti voor u verwijderen.

Offerte aanvragen

Meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring.

GevelMeesters is heer en meester in reiniging en onderhoud van gevels. We werken door heel Nederland met een team van specialisten dat over meer dan 25 jaar aan opgedane kennis en ervaring beschikt. Onze processen zijn gestroomlijnd en de kwaliteit ervan gewaarborgd door onze VCA en ISO 9001 werkwijze. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige dienstverlening. Wilt u meer weten over graffiti verwijdering of heeft u interesse in een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op door te bellen met 0485-312327 of een bericht te sturen naar info@gevelmeesters.nl!

Wij werken voor