Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactTorbostralen met GevelMeesters

Reinigen
Torbostralen met GevelMeesters

Behoedzaam reinigen met torbostralen

GevelMeesters biedt, met haar partners, de mogelijkheid om gevels te reinigen met torbostralen. Deze straaltechniek maakt het mogelijk om zowel de hoeveelheid straalmiddel per minuut als de luchtdruk te variëren. Torbostralen kenmerkt zich door een stofvrije procesgang. Doordat de hoeveelheid straalmiddel per minuut en de luchtdruk op elkaar zijn af te stemmen is torbostralen een behoedzame oppervlaktereiniging. GevelMeesters maakt het daardoor mogelijk om  gebouwen conform richtlijnen van ervaren restaurateurs te reinigen. Wij werken conform de ISO 9001 normering van Quality Masters: http://www.qualitymasters.nl/iso-9001kwaliteitsmanagement/ Deze internationale normering geeft u garantie rondom de door ons geleverde kwaliteit. 

De voordelen van torbostralen

Torbostralen kent vele beproefde voordelen die door GevelMeesters in de praktijk beproefd zijn:

  • werkt onder verschillende klimatologische omstandigheden
  • geschikt voor restauratiewerk
  • toepasbaar in zware beton renovatie en voorzichtige behandeling
  • lage stofemissie
  • grote oppervlakken en hoogteverschillen zijn geen probleem

GevelMeesters heeft 25 jaar ervaring en vele projecten die naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd. Op de website vindt u referentieprojecten en een bedrijfsfilm. Graag zetten wij onze kennis van zaken in voor uw object. Ook voor het geven van deskundig advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk offerte torbostralen

GevelMeesters biedt met torbostralen, de maatwerk oplossing voor gevelreiniging. Als u dat wenst, kunt u bij ons ook meer informatie opvragen over de projectmatige TotaalAanpak tegen vervuiling en de vervuilers. Onze missie is om alles schoon te maken wat schoon te houden is. Dat doen we met zeven volwaardige teams in Nederland, waarmee we altijd bij u in de regio actief zijn. Bent u op zoek naar een effectieve aanpak om kauwgom te verwijderen van vloeren? Sinds kort bieden wij De VloerenMeesters als uitbreiding van onze dienstverlening.

Offerte aanvragen

Wij werken voor