Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactGraffiti verwijderen van muur voor bedrijven: GevelMeesters

Reinigen
Graffiti verwijderen van muur voor bedrijven: GevelMeesters

Bedrijven kiezen bij graffiti verwijderen van hun muur voor GevelMeesters

GevelMeesters is specialist in het verwijderen van graffiti voor bedrijven. Uw muur is binnen 24 uur weer schoon. GevelMeesters werkt met milieuvriendelijke producten om de graffiti van uw muur te verwijderenBedrijven kiezen daarna al snel voor beschermingsproducten zoals professionele coatings. Kies voor één van de diverse alomvattende probleemoplossende concepten waarbij het accent voor bedrijven ligt op:

  • Efficiënt en effectief graffiti verwijderen
  • Een schone muur
  • Plezierig wonen en werken
  • Integrale aanpak

Voor bedrijven: maak wildplak en graffiti beheersbaar door direct te verwijderen van uw muur

Bij graffiti verwijderen van muren kiezen bedrijven steeds vaker voor een integrale aanpak. Deze aanpak is gebaseerd op de samenwerking tussen alle betrokken partijen binnen uw gemeente. Denk aan partijen zoals:

  • Gemeenten zelf
  • Woningbouwverenigingen
  • Winkeliers en winkeliersverenigingen
  • Burgers
  • Energiebedrijven

Meer over de projectmatige TotaalAanpak tegen vervuiling en de vervuilers van GevelMeesters vindt u op de website. Hier ziet u ook onze bedrijfsvideo en referentieprojecten. Wij maken alles schoon wat schoon te houden is, sinds kort ook De VloerenMeesters. Een effectieve aanpak om kauwgom professioneel te reinigen van vloeren. Onze werkzaamheden voeren wij uit conform de ISO 9001 normering van Quality Masters: http://www.qualitymasters.nl/iso-9001kwaliteitsmanagement/ de internationale norm voor kwaliteitsmanagement.

Verf op uw muur? Graffiti melding online! Voor bedrijven en particulieren

Uw melding voorzien van foto, bijzonderheden, type oppervlak, hoogte en type object, zien wij graag tegemoet. GevelMeesters staat direct klaar voor bedrijven en particulieren bij graffiti verwijderen. Uw muur ziet er binnen 24 uur weer brandschoon uit. Als u dat wil, kunt u daarna kiezen voor een coating of onze totaal aanpak. Kies voor GevelMeesters als u kiest voor een betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud. Bel of maak online die graffiti melding!

Wij werken voor