Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactGraffiti reiniging specialist GevelMeesters!

Reinigen
Graffiti reiniging specialist GevelMeesters!

Graffiti reiniging door GevelMeesters

Graffiti is een groot probleem voor gemeenten, architecten, aannemers en gebouwbeheerders. Vele mensen voelen zich onveilig door een straatbeeld met weinig verlichting en graffiti. Graffiti reiniging in Nederland is dan ook een groeiende markt. In heel Nederland heeft GevelMeesters zeven volwaardige teams actief voor graffiti reiniging. GevelMeesters werkt met milieuvriendelijke graffiti reiniging, goedgekeurd door Rijksmonumentenzorg (http://www.monumententoezicht.nl/gevels/reiniging/graffiti). Daarnaast biedt GevelMeesters scherpe prijzen en een efficiënte, snelle dienstverlening.

Graffiti reiniging na vandalisme

Snelle graffiti reiniging is niet hetgeen graffiti kunstenaars uit de hiphop cultuur nastreven. Toch wordt graffiti vaak gezien als een vorm van vandalisme. Verf wordt ongewenst aangebracht op bouwwerken, treinen, bussen en straatmeubilair. Nadat de politie een proces verbaal heeft gemaakt, is graffiti reiniging de volgende stap. Als u dat snel doet, is graffiti verwijdering eenvoudiger. Graffiti kan op de volgende manieren worden verwijderd:

  • Met biologisch milieuvriendelijk afbreekbare middelen
  • Legale graffiti over illegale graffiti plaatsen

Het direct verwijderen van graffiti werkt ontmoedigend. En coating waar verf minder goed op hecht eveneens. GevelMeesters kent alle technieken en helpt u graag bij graffiti reiniging. Uw keus voor GevelMeesters omwille van:

  • 25 jaar ervaring en deskundigheid
  • adequaat
  • oplossingsgericht

Kijk naar onze uitgevoerde projecten op de website, zodat u overtuigd bent van de mogelijkheden!

Vraag om een offerte graffiti reiniging

Vraag eenvoudig een vrijblijvende prijsopgave aan voor graffiti reiniging op uw pand. Vul uw gegevens online in en GevelMeesters biedt een passende oplossing. Kies voor GevelMeesters als u kiest voor een betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud. 

Offerte aanvragen

Wij werken voor