Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactZandstralen? Eerst advies vragen aan GevelMeesters

Reinigen
Zandstralen? Eerst advies vragen aan GevelMeesters

Gevelrenovatie door zandstralen

Wanneer een gevel grondig gereinigd moet worden, dan is gevelrenovatie door zandstralen een optie. Het is niet geschikt voor alle steensoorten omdat zandstralen een harde reinigingstechniek is voor gevelrenovatie. Een variant is het nevelstralen; een vorm van gevelrenovatie waarbij zandstralen onder aanzienlijk lagere druk wordt toegepast. Bij delicate steensoorten bij monumenten en historische gebouwen wordt vaak nevelstraaltechniek bij gevelrenovatie toegepast. Bij sterke vervuiling wordt zandstralen aanbevolen. Kies voor GevelMeesters (met volwaardige teams in elke regio in Nederland). De voordelen op een rij:

  • 25 jaar specialisatie in reinigen, beschermen en onderhouden van horizontale en verticale bouwoppervlakken
  • efficiënt en effectief
  • deskundig en klantgericht
  • oplossingsgericht

De techniek achter zandstralen voor gevelrenovatie

Zandstralen voor gevelrenovatie is een techniek waarbij een straalmiddel (zoals bijvoorbeeld zand) gemengd met water onder een hoge druk op horizontale of verticale bouwoppervlakken wordt gespoten. Deuren en ramen worden zorgvuldig afgeplakt, waarna onder hoge druk de muur wordt gepolijst en vuil wordt verwijderd. Het losgekomen vuil wordt na afloop netjes opgeruimd.

Graag leren wij jongeren deze en andere technieken tot gevelrenovatie. Als erkend leerbedrijf (https://www.s-bb.nl/bedrijven/erkenning/beeldmerk-erkend-leerbedrijf) leiden wij mbo-studenten op. Neem contact op voor een werkplek.

Snel een vrijblijvende prijs opvragen voor gevelrenovatie?

Vraag vandaag nog, snel en eenvoudig een offerte aan. Bel GevelMeesters of vul het online contactformulier in. GevelMeesters is een betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud bij gebouwen met muren, gevels en vloeren. Denkt u bij vloeren aan buitenruimten, bijvoorbeeld;

  • De entree van uw winkelgebied,
  • De toerit van uw fietstunnel,
  • De parkeerplaatsen bij uw bedrijf
  • Uw stadsplein,

WIj beschikken over 2 wendbare schrob- zuigmachine's die ook uw vloeroppervlak weer in tip top conditie krijgen. Vaak is het toch uw visitekaartje.

Ook uw vloer of terrein laten reinigen? Dat kan, stuurt u ons uw aanvraag en wij reageren met een voorstel op maat!

Offerte aanvragen

Wij werken voor