Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactGevel reinigen met stoom door specialist GevelMeesters!

Reinigen
Gevel reinigen met stoom door specialist GevelMeesters!

Gevel onderhoud begint met gevel reinigen met stoom

Een gevel van een huis of bedrijfspand moet goed onderhouden worden. GevelMeesters biedt een professionele oplossing door uw gevel te reinigen met stoom. Wij worden ingezet door gemeenten, architecten, aannemers, gebouwbeheerders, bedrijven en particulieren die het reinigen van de gevel met stoom over willen laten aan de specialist. U kunt denken aan het verwijderen van:

  • vervuiling
  • mos en algen
  • roet
  • verf en graffiti

GevelMeesters werkt met stoom om de gevel te reinigen. Door milieuvriendelijk te werken, is onze dienstverlening ook goedgekeurd door Rijksmonumentenzorg (http://www.monumententoezicht.nl/gevels/reiniging/graffiti). Daarnaast biedt GevelMeesters scherpe prijzen en een efficiënte, snelle dienstverlening.

Hydrofoberen na het reinigen van gevel met stoom

Na het reinigen van uw gevel met stoom kan het aanbrengen van een coating ervoor zorgen dat vuil minder goed hecht. Dat bespaart u kosten in de toekomst. GevelMeesters kent alle technieken om te hydrofoberen en helpt, met volwaardige teams, verspreid over heel Nederland, bij reiniging en het aanbrengen van een hydrofoob.

Op de website van GevelMeesters vindt u vele manieren en aanvullende informatie om het huis te impregneren zoals door middel van:

Met 25 jaar ervaring en deskundigheid heeft u met GevelMeesters een goede, betrouwbare partij. Wij werken adequaat en oplossingsgericht.

Kijk naar de door ons uitgevoerde projecten op de website en kies voor úw partner in reiniging, bescherming en onderhoud.

Vraag om een offerte voor het stoom reinigen van uw gevel

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een prijsopgave aan voor het stoom reinigen van uw gevel. Bel of vul uw gegevens online in en GevelMeesters biedt een passende oplossing.

Offerte aanvragen

Wij werken voor