Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Amsterdam - Gereinigd met water onder aangepaste druk

De drie bestaande kantoortorens Trinity Buildings in Amsterdam Zuidoost zijn omgebouwd tot woongebouwen. De torens zijn hoogwaardig getransformeerd met extra aandacht voor duurzaamheid zodat ze aan de eisen van deze tijd voldoen. De buitengevels die uitgevoerd zijn in metselwerk van witte strengperssteen met een geborstelde minerale voeg zijn door de jaren heen structureel vervuild. Ook het natuursteen en de kozijnen waren toe aan een reinigingsbeurt. Door Bouwgroep Moonen is aan GevelMeesters de opdracht gegund om deze tot volledige hoogte te reinigen met water onder aangepaste druk en waar nodig met de inzet van een neutrale reiniger.

Ook uw (bedrijfs)pand gereinigd hebben?

Dat kan! Stuur ons uw aanvraag en wij reageren met een vrijblijvend voorstel.

Reinigen goed idee?

Zeker! Ten eerste omdat het natuurlijk veel frisser en schoner eruit ziet en dat vinden de passanten toch wel prettig. Bijkomend voordeel is dat groenaanslag, alg- en mosvervuiling worden weggenomen. Dit groen houdt vuil en vocht vast en dit werkt in op de ondergrond. Zo is de kracht van vocht onvoorstelbaar, kleine scheurtjes lopen vol water en de hier ontstane groenorganismen gaan drukken en voor je het weet is het beton aangetast, het schilderwerk gaan 'bollen' en dit proces gaat altijd door. Periodiek reinigen verlengt dus zeker het leven van een kunstwerk en/of het schilderwerk dat erop zit. Maar, het moet wel met beleid gedaan worden. Dus niet met te hoge druk reinigen, want dan zet je de porie van de ondergrond open en is het binnenkort weer vuil. Wij doen altijd eerst een opname van de ondergrond en maken een gedegen planning van de manier van reinigen. Vaak is ook een beschermende hydrofoob aan te raden na de reiniging. Neem eens contact met ons op, ook uw tunnel kunnen wij opknappen!

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor