Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Rotterdam - Topsportcentrum beschermd met anti graffiti PSS 20

Het Topsportcentrum Rotterdam is een grote overdekte sportaccomodatie naast het Feyenoordstadion.

In 2000 is het centrum geopend en na een aantal jaren ingrijpend verbouwd. Het herbergt een aantal vaste topsportclubs en de fanshop van Feyenoord.

Ook de buitenzijde moet in topconditie blijven en daarom houden wij al vanaf de opening de buitengevels graffiti vrij met onze Anti-Vandaal-Coating PSS 20, het enige anti-graffiti product met een Dubokeurmerk & Biobased label.

Is de anti graffiti coating 'PSS20' werkelijk milieu vriendelijk?

Zeker! Het heeft zelfs een DuBo keurmerk, dit is van de Duurzaam Bouwen stichting. De anti graffiti bescherming met 'PSS20' is zelfs de enige met dit diploma. 'PSS20' is samengesteld uit aardappelzetmeel, puur natuur dus. Natuurlijk zitten er enkele conserveringsmiddelen in want het mag niet bederven, maar eenmaal op uw gevel blijft het jaren zijn werk doen. En wij kunnen voor u de graffiti verwijderen met alleen warm water, dus geen gebruik van chemische graffiti verwijderaar nodig, dat spaart het milieu. De anti graffiti bescherming met 'PSS20' is ook nog eens 'biobased' en het is een volledig cradle-to-cradle product wat wil zeggen dat het product na gebruik weer grondstof wordt voor een volgend product. Er zijn dus geen schadelijke restproducten.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor