Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Amsterdam - Na diverse proefzettingen monumentaal pand gereinigd

Het complex van de Van Gendthallen dateert uit het eind van de 19e eeuw en beslaat een oppervlakte van 13.300m2. De vijf verschillende aanééngeschakelde hallen werden destijds ontworpen als schil voor een divers en altijd veranderend programma. Bijna honderd jaar lang stond het complex ten dienste van spectaculaire ontwikkelingen en innovaties in de machineindustrie; hier werden geavanceerde locomotieven gebouwd, scheepsschroeven gegoten, de eerste dieselmotoren gemaakt en over de hele wereld verspreid. Technologie en innovatie zijn volledig verweven met het DNA van deze plek in het nieuwe programma. De hallen zullen een nieuwe thuishaven worden voor ondernemers, kunstenaars, technologische startups en pioniers. De herontwikkeling van het complex zal een voorbeeldproject worden van een innovatieve manier van restaureren en renoveren en zal een belangrijke bijdrage gaan leveren in het waarmaken van de duurzaamheidsambitie van Amsterdam.

 

Na diverse proefzettingen met diverse technieken om de buitengevels schoon te maken heeft GevelMeesters uiteindelijk de opdracht gekregen. Onze Patrick heeft met veel zorg en aandacht de alg-en mosvervuiling en graffiti succesvol weten te verwijderen van de monumentale muren. Hierbij maken wij gebruik van stoomreiniging in combinatie met neutrale biologisch afbreekbare reinigers.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor