Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Amsterdam - Rijksmonument In onderhoud bij GevelMeesters

Het van Brants Rus Hofje is een Evangelisch Lutherse stichting gevestigd te Amsterdam, in het leven geroepen door Christoffel van Brants bij testament 17 Juni 1732.

Het gebouw, ontworpen door Daniel Marot, is een rijksmonument. Met enige regelmaat wat het trapportaal doelwit van lelijke tags die moeilijk te verwijderen waren zonder blijvende schade. Inmiddels hebben wij deze oppervlakken al bijna 20 jaar in onderhoud. Anti-Vandaal-Coating 'PSS 20' is de beste oplossing voor monumentale panden waarop niet zomaar elke coating gezet mag worden. PSS 20 vormt geen blijvende (harde) laag die een verbinding aangaat met de ondergrond. PSS 20 is volledig reversibel en bestaat enkel uit plantaardige ingredienten die geen schade aan de gevel kunnen veroorzaken of veranderingen aanbrengt in glas of kleur. Bij het verwijderen van graffiti wordt de coating opgeweekt met warm water, waardoor de graffiti als het ware door het uitzetten van de coating van de ondergrond wordt afgedrukt. Daar waar graffiti is verwijderd herstellen wij de anti-graffiti-coating direct. We hoeven hier niet te wachten tot de ondergrond weer volledig droog is, maar het kan gewoon over de nog vochtige ondergrond worden aangebracht.

 

Voor nadere informatie over het Van Brants Rus Hofje:

http://www.amsterdamsehofjes.nl/hofje/het-van-brants-rushofje-nieuwe-keizersgracht/ 

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor