Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Delft - Rijksmonument al jaren beschermd met anti graffiti PSS 20

Wederom een prachtig Rijksmonument waar anti graffiti PSS 20 al jaren wordt toegepast!

De oudste stenen van dit pand dateren uit 1650 toen in de hal vlees werd verhandeld. In 1871 nam de Koornbeurs haar intrek in de vleeshal en zo kwam het aan haar nieuwe naam. Sinds 2008 zijn wij als GevelMeesters ook een beetje verbonden aan dit pand omdat wij het vanaf die tijd al graffiti vrij houden middels het unieke PSS 20 systeem, op basis van plantaardige koolhydraten.

Wil je oppervlakken beschermen tegen graffiti, neem dan de tijd om je te verdiepen in de verschillende systemen die op de markt te verkrijgen zijn.

Maak een duurzame keuze die maatschappelijk verantwoord is. Kies anti graffiti PSS20.

"Kun je monumenten zomaar beschermen met anti graffiti?"

Normaal gesproken zijn gebouwbeheerders van monumentale gebouwen erg voorzichtig met hun bezit. En terecht. Deze oude gebouwen moeten we koesteren. 

Op monumenten is het niet toegestaan producten aan te brengen die permanent het karakter van de ondergrond veranderen. Anti graffiti PSS20 is volledig reversibel, dat wil zeggen dat het helemaal omkeerbaar is. Met warm water kunnen wij de "PSS20" volledig wegnemen zonder de ondergrond te beschadigen. Mooi toch?

"Waarom beschermen tegen graffiti?" 

Natuurlijk bent u vrij om geen anti graffiti coating aan te brengen. Het gevolg is dan dat wanneer er graffiti wordt aangebracht deze met chemische producten moet worden verwijderd. Deze chemische verwijdering neemt dan ook een klein laagje van het beton of baksteen weg waardoor de poriën ervan meer open staan. De praktijk leert ons dat graffiti vaak op eenzelfde plek gespoten wordt. Na verwijdering is dan de kans op graffiti op dezelfde plek aanwezig. Mocht er op deze gereinigde plek, met meer open poriën weer een graffiti komen, dan zal deze dieper in de ondergrond dringen. En zo gaan we van kwaad tot erger.  Een anti graffiti coating betaald zich dus echt terug. Bovendien weet u met ons Service Abonnement waar u aan toe bent financieel. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij verwijderen de graffiti en u betaald hiervoor niets extra. Mooi toch?

Voordelen 'PSS20' op een rijtje;

  • Niet zichtbaar na droging,
  • Ook geen hinderlijke glans waarneembaar,
  • Graffiti verwijderen met alleen warm water,
  • Meest milieu vriendelijk anti graffiti, heeft DuBo keurmerk,
  • Geschikt voor alle ondergronden,
  • Volledig Biobased en Cradle-to-Cradle product.

 

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor