Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Bodegraven - Reinigingswerkzaamheden door GevelMeesters aan buitenoppervlakken.

In Bodegraven staat een Afvalwaterzuiveringsinstallatie van Hoogheemraadschap van Rijnland.

Deze AWZI is sinds de bouw in 1977 al vaker aangepast en gerenoveerd.

Het beton, de mbi stenen en de loopbruggen waren erg vervuild. Deze vervuiling wordt veroorzaakt door vochtige omgevingsfactoren, schaduw en vegetatie in de buurt.

GevelMeesters heeft in opdracht van VandeZande / Exiges / Gemaal Totaal deze delen mogen reinigingen en het resultaat mag er weer zijn.

GevelMeesters: Ook voor het uitvoeren van reinigingswerkzaamheden aan buitenoppervlakken.

Reinigen goed idee?

Zeker! Ten eerste omdat het natuurlijk veel frisser en schoner eruit ziet en dat vinden de passanten toch wel prettig. Bijkomend voordeel is dat groenaanslag, alg- en mosvervuiling worden weggenomen. Dit groen houdt vuil en vocht vast en dit werkt in op de ondergrond. Zo is de kracht van vocht onvoorstelbaar, kleine scheurtjes lopen vol water en de hier ontstane groenorganismen gaan drukken en voor je het weet is het beton aangetast, het schilderwerk gaan 'bollen' en dit proces gaat altijd door. Periodiek reinigen verlengt dus zeker het leven van een kunstwerk en/of het schilderwerk dat erop zit. Maar, het moet wel met beleid gedaan worden. Dus niet met te hoge druk reinigen, want dan zet je de porie van de ondergrond open en is het binnenkort weer vuil. Wij doen altijd eerst een opname van de ondergrond en maken een gedegen planning van de manier van reinigen. Vaak is ook een beschermende hydrofoob aan te raden na de reiniging. Neem eens contact met ons op, ook uw tunnel kunnen wij opknappen!

Voor

Reinigingswerkzaamheden door GevelMeesters aan buitenoppervlakken.

Na

Reinigingswerkzaamheden door GevelMeesters aan buitenoppervlakken.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor