Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Bergeijk - Kunstwerk reinigen

Voor Klooster en Beeld hebben wij dit kunstwerk mogen reinigen met warm water onder aangepaste druk. Inmiddels staat hij er weer prachtig schoon bij. Klooster en Beeld in Bergeijk houdt zich voornamelijk bezig met onderhoud, restauratie, advies en plaatsing van beelden en objecten, alsook de productie van kleinere series bronzen.

Ook uw object eens opfrissen?

Stuur ons uw aanvraag en wij reageren met een passend voorstel.

Reinigen goed idee?

Zeker! Ten eerste omdat het natuurlijk veel frisser en schoner eruit ziet en dat vinden de passanten toch wel prettig. Bijkomend voordeel is dat groenaanslag, alg- en mosvervuiling worden weggenomen. Dit groen houdt vuil en vocht vast en dit werkt in op de ondergrond. Zo is de kracht van vocht onvoorstelbaar, kleine scheurtjes lopen vol water en de hier ontstane groenorganismen gaan drukken en voor je het weet is het beton aangetast, het schilderwerk gaan 'bollen' en dit proces gaat altijd door. Periodiek reinigen verlengt dus zeker het leven van een kunstwerk en/of het schilderwerk dat erop zit. Maar, het moet wel met beleid gedaan worden. Dus niet met te hoge druk reinigen, want dan zet je de porie van de ondergrond open en is het binnenkort weer vuil. Wij doen altijd eerst een opname van de ondergrond en maken een gedegen planning van de manier van reinigen. Vaak is ook een beschermende hydrofoob aan te raden na de reiniging. Neem eens contact met ons op, ook uw tunnel kunnen wij opknappen!

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor