Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Zaltbommel - Anti graffiti PSS 20 vaak voorgeschreven op nieuwbouw appartementen.

Al heel lang en nog steeds zeer frequent komen wij onze eigen Anti-Vandaal-Coating ‘PSS 20’ tegen in bestekken.

Dat is toch een bevestiging dat de architect, bestekschrijver en/of de opdrachtgever heel graag de mooie gevels behoudt en met het meest duurzame anti-graffiti systeem op de markt werkt!

Zo is ook in het bestek voor de nieuwbouw van deze appartementen PSS 20 op basis van zetmeel genoemd.

Het appartementencomplex in klassieke stijl met moderne accenten is gebouwd door Van der Heijden en is gelegen rondom het oude stadscentrum van Zaltbommel.

Wij hebben de buitengevels beschermd met Anti-Vandaal-Coating ‘PSS 20’.

U kunt de bestek teksten voor Anti-Vandaal-Coating 'PSS20' hier downloaden. 

"Waarom beschermen tegen graffiti?" 

Natuurlijk bent u vrij om geen anti graffiti coating aan te brengen. Het gevolg is dan dat wanneer er graffiti wordt aangebracht deze met chemische producten moet worden verwijderd. Deze chemische verwijdering neemt dan ook een klein laagje van het beton of baksteen weg waardoor de poriën ervan meer open staan. De praktijk leert ons dat graffiti vaak op eenzelfde plek gespoten wordt. Na verwijdering is dan de kans op graffiti op dezelfde plek aanwezig. Mocht er op deze gereinigde plek, met meer open poriën weer een graffiti komen, dan zal deze dieper in de ondergrond dringen. En zo gaan we van kwaad tot erger.  Een anti graffiti coating betaald zich dus echt terug. Bovendien weet u met ons Service Abonnement waar u aan toe bent financieel. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij verwijderen de graffiti en u betaald hiervoor niets extra. Mooi toch?

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor