Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Rotterdam-Zuid - Project RUGGEDISED beschermd tegen graffiti vervuiling

Rotterdam-Zuid krijgt een enorme positieve impuls. Door nieuwbouw en renovatie wordt dit stadsdeel een plek waar mensen graag naartoe komen en verblijven.

Er zijn diverse ambitieuze projecten waarvan de buitengevels door ons beschermd zijn tegen graffiti vervuiling. Onlangs hebben we het Kunstenpand / Zwembad in opdracht van Hart van Zuid vof (een combinatie van Ballast Nedam en Heijmans) behandeld met Anti-Vandaal-Coating PSS 20.

De toepassing van PSS 20 sluit naadloos aan op het doel van dit project RUGGEDISED: de stad klaarmaken voor een duurzame toekomst.

"Waarom beschermen tegen graffiti?" 

Natuurlijk bent u vrij om geen anti graffiti coating aan te brengen. Het gevolg is dan dat wanneer er graffiti wordt aangebracht deze met chemische producten moet worden verwijderd. Deze chemische verwijdering neemt dan ook een klein laagje van het beton of baksteen weg waardoor de poriën ervan meer open staan. De praktijk leert ons dat graffiti vaak op eenzelfde plek gespoten wordt. Na verwijdering is dan de kans op graffiti op dezelfde plek aanwezig. Mocht er op deze gereinigde plek, met meer open poriën weer een graffiti komen, dan zal deze dieper in de ondergrond dringen. En zo gaan we van kwaad tot erger.  Een anti graffiti coating betaald zich dus echt terug. Bovendien weet u met ons Service Abonnement waar u aan toe bent financieel. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij verwijderen de graffiti en u betaald hiervoor niets extra. Mooi toch?

Voordelen 'PSS20' op een rijtje;

  • Niet zichtbaar na droging,
  • Ook geen hinderlijke glans waarneembaar,
  • Graffiti verwijderen met alleen warm water,
  • Meest milieu vriendelijk anti graffiti, heeft DuBo keurmerk,
  • Geschikt voor alle ondergronden,
  • Volledig Biobased en Cradle-to-Cradle product.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor