Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Emmen - Permanente Anti-Graffiti-Coating op aansluiting N34 / Emmen-West

Reconstructie knooppunt N34 / 391 Emmen-West, een werk van Provincie Drenthe, is inmiddels officieel geopend. Ook wel bekend onder de naam 'Hunebed Highway'

Voor het nieuwe, infrastructurele landschap zijn kenmerken van de omringende landschappen als uitgangspunt genomen. Daardoor past dit landschap goed in de context en ontstaat er een aansluiting en verbinding met de natuurlijke landschappen. De fly-over heeft door zijn vorm een duidelijke relatie met het beekdal. Qua schaal en maat is het de meest dominante verschijning in het infrastructurele landschap bij Emmen-West. Je zou het een landmark kunnen noemen van dit landschap. De andere viaducten zijn ingetogen en economisch ontworpen en passen zich aan in het infrastructurele landschap.

In opdracht van Van Spijkerbouw hebben wij betonnen onderdelen voorzien van hydrofobeermiddel Funcosil RTD van Remmers.

Op de grondkering, voorzetwanden en kolommen hebben wij de permanente Anti-Graffiti-Coating APP-HD aangebracht.

APP-HD is positief getest op zichtbaarheid, functie en dampdoorlaatbaarheid door het WTCB, N.M.B.S. infrabelen Labor Dr. Kupfer.

Voordelen APP HD;

  • Permanent anti graffiti,

  • Heeft licht hydrofoberende eigenschappen,

  • Niet zichtbaar na droging,

  • Langdurig werkzaam

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor