Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Wessem - Wat mooi is moet mooi blijven!

Het nieuwe Cultuurhuis en de verbouwde Sporthal in Wessem zijn beide een ontwerp van Francken Scholl Architecten.

In het bestek is door hen ook het aanbrengen van de Anti-Vandaal-Coating PSS 20 voorgeschreven op het metselwerk en de tuinmuren.

Slim! Want wat mooi is moet mooi blijven!

Wij hebben onlangs in opdracht van Cordeel Geelen deze 2 mooie projecten uit mogen voeren.

Is de anti graffiti coating 'PSS20' werkelijk milieu vriendelijk?

Zeker! Het heeft zelfs een DuBo keurmerk, dit is van de Duurzaam Bouwen stichting. De anti graffiti bescherming met 'PSS20' is zelfs de enige met dit diploma. 'PSS20' is samengesteld uit aardappelzetmeel, puur natuur dus. Natuurlijk zitten er enkele conserveringsmiddelen in want het mag niet bederven, maar eenmaal op uw gevel blijft het jaren zijn werk doen. En wij kunnen voor u de graffiti verwijderen met alleen warm water, dus geen gebruik van chemische graffiti verwijderaar nodig, dat spaart het milieu. De anti graffiti bescherming met 'PSS20' is ook nog eens 'biobased' en het is een volledig cradle-to-cradle product wat wil zeggen dat het product na gebruik weer grondstof wordt voor een volgend product. Er zijn dus geen schadelijke restproducten.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor