Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Amsterdam - Nautisch NDSM-werf beschermd met onze 'PSS 20' anti graffiti

De NDSM-werf, een voormalige scheefswerf aan het IJ is uitgegroeid tot een levendige en door velen gewaardeerde wijk.

Het Nautisch NDSM is een nieuw stadsblok dat gerealiseerd is door een samenwerking tussen BMB ontwikkeling, DOK Architecten & Bouwcombinatie Pontkade.

Omdat de vereiste was dat de anti-graffiti-coating niet zichtbaar mag zijn hebben wij een proefzetting voorgesteld en uitgevoerd.

Nadat deze door diverse partijen was beoordeeld hebben wij het startschot gekregen om de PSS 20 anti graffiti coating aan te brengen.

We hebben zowel het metselwerk als het prefab beton beschermd met deze bijzonder duurzame niet-zichtbare anti-graffiti-coating.

Voordelen van PSS20;

  • Gebaseerd op aardappelzetmeel,
  • Graffiti verwijderen met alleen warm water,
  • Zeer geschikt voor monumentale panden,
  • Kan op elke ondergrond worden toegepast,
  • Niet zichtbaar na drogen,
  • Heeft DuBo keurmerk en is Biobased,
  • Past in een milieu vriendelijk bouwconcept.

"Waarom beschermen tegen graffiti?" 

Natuurlijk bent u vrij om geen anti graffiti coating aan te brengen. Het gevolg is dan dat wanneer er graffiti wordt aangebracht deze met chemische producten moet worden verwijderd. Deze chemische verwijdering neemt dan ook een klein laagje van het beton of baksteen weg waardoor de poriën ervan meer open staan. De praktijk leert ons dat graffiti vaak op eenzelfde plek gespoten wordt. Na verwijdering is dan de kans op graffiti op dezelfde plek aanwezig. Mocht er op deze gereinigde plek, met meer open poriën weer een graffiti komen, dan zal deze dieper in de ondergrond dringen. En zo gaan we van kwaad tot erger.  Een anti graffiti coating betaald zich dus echt terug. Bovendien weet u met ons Service Abonnement waar u aan toe bent financieel. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij verwijderen de graffiti en u betaald hiervoor niets extra. Mooi toch?

 

 

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor