Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Muurschildering Veentunnel gereed

Hooglanderveen - Muurschildering Veentunnel beschermd

Onlangs werd in Hooglanderveen de laatste hand gelegd aan het grootste geschilderde beelverhaal van Amersfoort; de muurschildering 'Het land van Veen' in de Veentunnel. Ontworpen en uitgevoerd door kunstenaar Renate Beatrice van Munneke. De laatste bescherming is aangebracht door een medewerker van GevelMeesters. Het kunstwerk is nu beschermend met anti graffiti 'PSS 20'. Deze onzichtbare bescherming laat ons graffiti verwijderen met alleen warm water, dus geen chemische oplosmiddelen meer nodig. Beter voor de ondergrond en voor het milleu. 

"Waarom beschermen tegen graffiti?" 

Natuurlijk bent u vrij om geen anti graffiti coating aan te brengen. Het gevolg is dan dat wanneer er graffiti wordt aangebracht deze met chemische producten moet worden verwijderd. Deze chemische verwijdering neemt dan ook een klein laagje van het beton of baksteen weg waardoor de poriën ervan meer open staan. De praktijk leert ons dat graffiti vaak op eenzelfde plek gespoten wordt. Na verwijdering is dan de kans op graffiti op dezelfde plek aanwezig. Mocht er op deze gereinigde plek, met meer open poriën weer een graffiti komen, dan zal deze dieper in de ondergrond dringen. En zo gaan we van kwaad tot erger.  Een anti graffiti coating betaald zich dus echt terug. Bovendien weet u met ons Service Abonnement waar u aan toe bent financieel. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij verwijderen de graffiti en u betaald hiervoor niets extra. Mooi toch?

Voordelen 'PSS20' op een rijtje;

  • Niet zichtbaar na droging,
  • Ook geen hinderlijke glans waarneembaar,
  • Graffiti verwijderen met alleen warm water,
  • Meest milieu vriendelijk anti graffiti, heeft DuBo keurmerk,
  • Geschikt voor alle ondergronden,
  • Volledig Biobased en Cradle-to-Cradle product.

Amersfoort.

Onlangs werd in Hooglanderveen de laatste hand gelegd aan het grootste geschilderde beelverhaal van Amersfoort; de muurschildering 'Het land van Veen' in de Veentunnel. Ontworpen en uitgevoerd door kunstenaar Renate Beatrice van Munneke. De laatste bescherming is aangebracht door een medewerker van GevelMeesters. Lees het complete artikel hier.

Mooi om te zien dat een trotse Renate hier bij haar kunstwerk poseert, ze past zo in de vrolijke schildering. Deze schildering vertelt het verhaal van het dorp Hooglanderveen.

Deze vrolijke muurschildering is met als laatste laag beschermd met 'PSS20' anti vandaal coating, om het werk van ongewenste kunstenaars weer gemakkelijk te verwijderen.

De voordelen van 'PSS20';

- Niet zichtbaar na drogen.

- Meest millieu vriendelijk anti graffiti.

- Graffiti verwijderen met alleen warm water.

- Heeft DuBo keurmerk.

- Geschikt voor alle ondergronden.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor