Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Muurschildering Veentunnel gereed

Hooglanderveen - Muurschildering Veentunnel beschermd

Onlangs werd in Hooglanderveen de laatste hand gelegd aan het grootste geschilderde beelverhaal van Amersfoort; de muurschildering 'Het land van Veen' in de Veentunnel. Ontworpen en uitgevoerd door kunstenaar Renate Beatrice van Munneke. De laatste bescherming is aangebracht door een medewerker van GevelMeesters.

Amersfoort.

Onlangs werd in Hooglanderveen de laatste hand gelegd aan het grootste geschilderde beelverhaal van Amersfoort; de muurschildering 'Het land van Veen' in de Veentunnel. Ontworpen en uitgevoerd door kunstenaar Renate Beatrice van Munneke. De laatste bescherming is aangebracht door een medewerker van GevelMeesters. Lees het complete artikel hier.

Mooi om te zien dat een trotse Renate hier bij haar kunstwerk poseert, ze past zo in de vrolijke schildering. Deze schildering vertelt het verhaal van het dorp Hooglanderveen.

Deze vrolijke muurschildering is met als laatste laag beschermd met 'PSS20' anti vandaal coating, om het werk van ongewenste kunstenaars weer gemakkelijk te verwijderen.

De voordelen van 'PSS20';

- Niet zichtbaar na drogen.

- Meest millieu vriendelijk anti graffiti.

- Graffiti verwijderen met alleen warm water.

- Heeft DuBo keurmerk.

- Geschikt voor alle ondergronden.

Speciaal voor

Gebruikte producten

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor