Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Kaatsheuvel - Beschermd met 'PSS 20'

Dit Kindcentrum in Kaatsheuvel past helemaal in zijn omgeving door de overeenkomsten in de architectuur. De wijk wordt gekenmerkt door de baksteenarchitectuur, welke is doorgezet in de gevel van het Kindcentrum. De kaders in de gevel van metselwerk refereren aan de kaders van de individuele woningbouw in een rij. Hierin zijn verspringende kaders te zien, die de verschillende klaslokalen in de gevel benadrukken. De holletjes in de stenen binnen het kader doen mee aan het spel van schaduw en textuur.

het metselwerk hebben wij beschermd met Anti-Vandaal-Coating 'PSS 20'.

"Waarom beschermen tegen graffiti?" 

Natuurlijk bent u vrij om geen anti graffiti coating aan te brengen. Het gevolg is dan dat wanneer er graffiti wordt aangebracht deze met chemische producten moet worden verwijderd. Deze chemische verwijdering neemt dan ook een klein laagje van het beton of baksteen weg waardoor de poriën ervan meer open staan. De praktijk leert ons dat graffiti vaak op eenzelfde plek gespoten wordt. Na verwijdering is dan de kans op graffiti op dezelfde plek aanwezig. Mocht er op deze gereinigde plek, met meer open poriën weer een graffiti komen, dan zal deze dieper in de ondergrond dringen. En zo gaan we van kwaad tot erger.  Een anti graffiti coating betaald zich dus echt terug. Bovendien weet u met ons Service Abonnement waar u aan toe bent financieel. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij verwijderen de graffiti en u betaald hiervoor niets extra. Mooi toch?

Voordelen van 'PSS20'

- Niet zichtbaar na drogen,

- Vriendelijk voor mens en millieu,

- DuBo keur (Duurzaam Bouwen),

- Volledig Biobased,

- Service abonnement mogelijk (kosteloos graffiti verwijderen 3 jaar).

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor