Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Utrecht - Meer weten? neem vrijblijvend contact met ons op!

Wist je dat wij vele vastgoedbeheerders ontzorgen met onze aanpak om gevels schoon te maken en schoon te houden?

Neem contact met ons op voor de uitvoering van een geheel vrijblijvende inspectie van het vastgoed op een door u aangegeven locatie.

Het architectonisch beton van deze locatie in Utrecht hebben wij weer helemaal schoon gemaakt en beschermd met onze anti graffiti coating PSS 20.

Voordelen van PSS20 anti graffiti coating;

  • Gebaseerd op aardappelzetmeel,
  • Graffiti verwijderen met alleen warm water,
  • Zeer geschikt voor monumentale panden,
  • Kan op elke ondergrond worden toegepast,
  • Niet zichtbaar na drogen,
  • Heeft DuBo keurmerk en is Biobased,
  • Past in een milieu vriendelijk bouwconcept.

"Waarom beschermen tegen graffiti?" 

Natuurlijk bent u vrij om geen anti graffiti coating aan te brengen. Het gevolg is dan dat wanneer er graffiti wordt aangebracht deze met chemische producten moet worden verwijderd. Deze chemische verwijdering neemt dan ook een klein laagje van het beton of baksteen weg waardoor de poriën ervan meer open staan. De praktijk leert ons dat graffiti vaak op eenzelfde plek gespoten wordt. Na verwijdering is dan de kans op graffiti op dezelfde plek aanwezig. Mocht er op deze gereinigde plek, met meer open poriën weer een graffiti komen, dan zal deze dieper in de ondergrond dringen. En zo gaan we van kwaad tot erger.  Een anti graffiti coating betaald zich dus echt terug. Bovendien weet u met ons Service Abonnement waar u aan toe bent financieel. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij verwijderen de graffiti en u betaald hiervoor niets extra. Mooi toch?

Ook uw vastgoed opfrissen en beschermen?

Neem eenvoudig even contact met ons op, wij voeren een opname uit voor u en informeren u over de toe te passen reiniging.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor