Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Eindhoven - Kantoor goed beschermd tegen graffiti met PSS 20 en hydrofoob ThefAPP

Dit kantoor van Hurks Bouw werd in 2019 veelvuldig geteisterd door graffiti.

De hulp van GevelMeesters werd ingeroepen en het resultaat bij snel en consequent optreden in combinatie met de beschermlaag Anti-Vandaal-Coaiting ‘PSS 20’ zorgen ervoor dat het pand nu alweer een aantal jaren netjes schoon blijft.

De erker van het gebouw met de liggende delen is erg gevoelig voor (aanhechting van) vervuiling. Daarom hebben wij deze beschermd met hydrofobeermiddel ThefAPP. Hierdoor blijft het beton langer schoon en is vuil heel eenvoudig te verwijderen.

Voordelen anti graffiti 'PSS20' op een rijtje;

  • De bescherming is niet zichtbaar na drogen,
  • Het is de meest milieu vriendelijk anti graffiti bescherming,
  • Het geeft geen hinderlijke glans of andere verkleuring,
  • Het is geschikt voor alle ondergronden,
  • Het heeft een DuBo keur (Duurzaam Bouwen).

Ook uw bouwwerk beschermen tegen graffiti en/of weersinvloeden? Hier kunt u de bestekken vinden.

Heeft het zin om mijn bouwwerk te beschermen tegen graffiti? Zeker wel!

En we zullen uitleggen waarom. Bij een keuze om niet te beschermen zal in het geval graffiti wordt aangebracht een lokale schoonmaker gevraagd worden deze weg te nemen. Met alle goede bedoelingen is het niet zijn specialisme en met allerlei oplosmiddelen en flink wat waterdruk wordt een redelijk resultaat gehaald. Wat wij vaak zien is dat de graffiti spuiter enige tijd later terugkomt om op dezelfde plek zijn kunstje te herhalen. Dit keer zal de graffiti, door de verwoede eerdere schoonmaak, nog dieper in de porie van de baksteen dringen. En zo wordt het verwijderen steeds moeilijker. Nog maar niet te spreken van de kosten die telkens gemaakt moeten worden. Kan dat niet anders? Natuurlijk. Laat GevelMeesters een anti graffiti behandeling doen op uw gevel. De niet zichtbare 'PSS20' anti vandaal coating doet langdurig zijn beschermende werk. Bij graffiti hoeft u alleen een belletje te plegen naar ons en (indien u ook gekozen heeft voor het Service Abonnement) komen wij zonder verdere kosten de graffiti voor u verwijderen. Na de reiniging wordt de bescherming weer hersteld. U heeft er verder geen omkijken naar.

Opnemen in uw bestek?

Dan kunt u hier de bestekteksten vinden van 'PSS20' anti vandaal coating.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor