Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Heerhugowaard - Beschermd met PSS-20

Voor Stichting Maatschappelijk Vastgoed (SMV) heeft Bouwgroep Dijkstra Draisma het expertisecentrum De Vaandel-Zuid gerealiseerd. Het is een ontwerp van Carree Architecten Zaandam. 

Wij hebben in de laatste fase van de bouw op het metselwerk de Anti-Vandaal-Coating ‘PSS 20’ aangebracht. Op de foto’s is de coating nog niet gedroogd, dus nog zichtbaar. Na ca. 4 tot 12 uur (afhankelijk van de weersomstandigheden) is de scheidingslijn tussen de behandelde en niet behandelde delen niet meer zichtbaar.

Zijn er ook andere anti graffiti producten in de markt? 

Die zijn er. Vrijwel elk lokaal schoonmaakbedrijf kan voor u een anti graffiti coating aanbrengen. Dit zijn dan wel producten op wax basis. Dit is een geheel andere samenstelling en een ander effect op uw gevel. Wax is in wezen een gesmolten kaarsvet of paraffine. Bij graffiti moet men deze laten smelten, door gebruik van hoge temperatuur water en veel druk. In tegenstelling tot ons Anti-Vandaal-Coating 'PSS20' welke op zetmeel gebaseerd is. Wij werken met het principe van opwellen, hetgeen een eigenschap van zetmeel is bij warm water. Veel vriendelijker dus voor de ondergrond. Bovendien is een wax anti graffiti vrijwel altijd zichtbaar op de ondergrond en de 'PSS20' is dat niet. 

Ook 'PSS20' anti graffiti in uw bestek?

Dan treft u hier de bestekteksten van het product.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor