Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Maastricht - Sphinxkwartier diverse onderdelen beschermd met onze coating

Op het terrein, waar sinds 1834 aardewerkfabriek Sphinx was gevestigd, verrijst een bijzondere woonwijk. De architectuur van de woningen verwijst subtiel naar het industriële verleden van het Sphinxkwartier.

  

Op het terrein, waar sinds 1834 aardewerkfabriek Sphinx was gevestigd, verrijst een bijzondere woonwijk. De architectuur van de woningen verwijst subtiel naar het industriële verleden van het Sphinxkwartier.

Jongen Bouwpartners is verantwoordelijk voor de realisatie van maar liefst 151 stadswoningen en appartementen en bijbehorende parkeergarage. Jongen Bouw heeft in ons de partner gevonden voor het beschermen van diverse onderdelen tegen graffiti met onze Anti-Vandaal-Coating ‘PSS 20’. Tevens zijn diverse onderdelen gehydrofobeerd met onze Easy-2-Clean impregnering ThefAPP Hydro. Onlangs is Blok 8 door ons team gehydrofobeerd met dit product dat een water gebaseerde impregnerende coating is die een onzichtbare water- en vuilafstotende laag vormt. De ondergrond behoudt zijn originele uiterlijk en blijft dampopen.  

"Waarom beschermen tegen graffiti?" 

Natuurlijk bent u vrij om geen anti graffiti coating aan te brengen. Het gevolg is dan dat wanneer er graffiti wordt aangebracht deze met chemische producten moet worden verwijderd. Deze chemische verwijdering neemt dan ook een klein laagje van het beton of baksteen weg waardoor de poriën ervan meer open staan. De praktijk leert ons dat graffiti vaak op eenzelfde plek gespoten wordt. Na verwijdering is dan de kans op graffiti op dezelfde plek aanwezig. Mocht er op deze gereinigde plek, met meer open poriën weer een graffiti komen, dan zal deze dieper in de ondergrond dringen. En zo gaan we van kwaad tot erger.  Een anti graffiti coating betaald zich dus echt terug. Bovendien weet u met ons Service Abonnement waar u aan toe bent financieel. U komt niet voor verrassingen te staan. Wij verwijderen de graffiti en u betaald hiervoor niets extra. Mooi toch?

Voordelen 'PSS20' anti graffiti op een rijtje;

  • Niet zichtbaar na droging,
  • Ook geen hinderlijke glans waarneembaar,
  • Graffiti verwijderen met alleen warm water,
  • Meest milieu vriendelijk anti graffiti, heeft DuBo keurmerk,
  • Geschikt voor alle ondergronden,
  • Volledig Biobased en Cradle-to-Cradle product.

 

 

    

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor