Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Tilburg - Nieuw stadsdeel behandeld met ThefAPP

Op de plek die ooit de werkplaats was van de Nederlandse Spoorwegen, ontstaat momenteel een compleet nieuw stadsdeel. Sinds de hekken rond het voormalige NS-terrein in 2010 zijn verwijderd, wordt dit gebied door de gemeente Tilburg samen met haar partner VolkerWessels en andere ondernemingen, getransformeerd tot een levendig woon-,werk- en recreatiegebied met een sterke koppeling aan de kenniseconomie. Plan-T heeft zijn naam te danken aan een tot de verbeelding sprekend treinstel uit de jaren 60. Tevens heeft de naam de prominente T van Tilburg.

De buitengevels van dit unieke verzamelgebouw voor kennisgerichte bedrijven hebben wij in opdracht van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling Tilburg behandeld met het hydrofobeermiddel ThefAPP. Het hydrofoberen van de buitengevels levert een positieve bijdrage aan het binnenklimaat. ThefAPP biedt een goede bescherming tegen de weersomstandigheden (neerslag kan niet in de gevel dringen en de buitenmuur is ook beter beschermd tegen vorst) Het vormt dus een goede maatregel tegen doorslaand vocht waarbij de gevel toch blijft ademen.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor