Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Tilburg - 76 hoge woontoren beschermd met PSS 20 anti graffiti

De Bankier dankt zijn naam aan het monumentale pand dat werd gebouwd voor de bank van Van Mierlo en Zn.  Dit ruim 65 jaar oude iconische pand is nieuw leven in geblazen, want naast het bankgebouw dat volledig behouden blijft is de Bankier gebouwd. Het pand werd ontworpen door het Rotterdamse architectenbureau Kraaijvanger met een deuromlijsting vervaardigd door beeldhouwer Hans Claesen.

Zo wordt de 76 hoge woontoren onderdeel van een zeer rijke historie & GevelMeesters draagt ook zijn steentje bij.

In opdracht van Van Vonderen Schildersbedrijf hebben wij het beton beschermd met Anti-Vandaal-Coating ‘PSS 20’.

Zijn er ook andere anti graffiti producten in de markt? 

Die zijn er. Vrijwel elk lokaal schoonmaakbedrijf kan voor u een anti graffiti coating aanbrengen. Dit zijn dan wel producten op wax basis. Dit is een geheel andere samenstelling en een ander effect op uw gevel. Wax is in wezen een gesmolten kaarsvet of paraffine. Bij graffiti moet men deze laten smelten, door gebruik van hoge temperatuur water en veel druk. In tegenstelling tot ons Anti-Vandaal-Coating 'PSS20' welke op zetmeel gebaseerd is. Wij werken met het principe van opwellen, hetgeen een eigenschap van zetmeel is bij warm water. Veel vriendelijker dus voor de ondergrond. Bovendien is een wax anti graffiti vrijwel altijd zichtbaar op de ondergrond en de 'PSS20' is dat niet. 

Ook 'PSS20' anti graffiti in uw bestek?

Dan treft u hier de bestekteksten van het product.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor