Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactMuren impregneren werkt kosten verlagend.

Onderhouden
Muren impregneren werkt kosten verlagend.

Uw muren impregneren?

GevelMeesters is uw betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud van gevels. Muren impregneren doen wij met verschillende systemen. De kosten door het beschermen en onderhouden van uw gevel worden lager door het aanbrengen van een hydrofoob. Het is een adequate oplossing die ervoor zorgt dat het energieverbruik van uw pand gunstig wordt beïnvloed. Wij werken met water gedragen systemen die milieuvriendelijk zijn. Door middel van hydrofoberen zorgen wij, tegen geringe kosten voor een echte "gevelrenovatie". Het is het impregneren van muren, gevels, vloeren of wegdekken waarbij deze beschermd worden tegen het indringen van vervuiling en vocht.  Bekijk onze referentieprojecten, vergelijk de kosten om muren te impregneren en zie hoe wij de wereld schoon maken en schoon houden. Als erkend leerbedrijf (https://www.s-bb.nl/bedrijven/erkenning/beeldmerk-erkend-leerbedrijf) leiden wij mbo-studenten op om de wereld schoon te houden door gevel reiniging.

GevelMeesters voor muren anti graffiti met drie jaar garantie

Naast het impregneren van muren of uw gehele gevel tegen geringe kosten, biedt GevelMeesters op anti graffiti een garantieperiode van drie jaar. Binnen deze periode biedt GevelMeesters de mogelijkheid een service abonnement af te sluiten. Het voordeel voor u?

  • Drie jaar lang graffiti verwijdering na melding zonder kosten,
  • Plaatselijk aanbrengen van een nieuwe herstellaag inbegrepen,
  • Geen extra kosten bij een graffiti melding,
  • Geen onvoorziene kosten gedurende de garantie- en onderhoudsperiode.

Er zijn diverse abonnementsvormen mogelijk. Muren impregneren is slechts één van de vele mogelijkheden. Bekijk het productoverzicht of bekijk de online bedrijfsvideo.  

Neem contact op voor een offerte op maat

GevelMeesters biedt geen standaard oplossing maar biedt de mogelijkheid om muren te impregneren op maat. Wij komen met een passende oplossing en als u dat wenst een totaal aanpak voor de komende jaren. Met onze 25 jaar ervaring en vele projecten die naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd, hebben wij kennis van zaken en geven wij deskundig advies. GevelMeesters is uw betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud.

Offerte aanvragen

Wij werken voor