Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactGraffiti onderhoud uitbesteden?

Onderhouden
Graffiti onderhoud uitbesteden?

GevelMeesters reinigt op afroep of via een Service Abonnement.

Heeft u veel last van graffiti op uw huis of bedrijfspand? GevelMeesters is sterk in graffiti onderhoud. Zo kunnen we op basis van afroep of via een graffiti Service Abonnement uw gevels onderhouden. Dit doen we door een anti-graffiti ondergrond aan te brengen middels semi-permanente of permanente systemen. Hierdoor blijven de muren van uw object langdurig beschermd en wordt het voor graffiti spuiters minder aantrekkelijk om uw pand te bekladden!

Offerte aanvragen

Diverse anti-graffiti ondergrond systemen

GevelMeesters maakt gebruik van diverse anti-graffiti systemen. Deze systemen voor graffiti onderhoud zijn positief getest door onder andere het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB), onderzoeksorganisatie TNO en het Duitse Labor van Dr. Kupfer. Bij het aangaan van een graffiti reinigingscontract kunt u genieten van onze brede expertise en grondige materiaalkennis en wordt er beoordeeld welk systeem voor u het meest geschikt is. Bekijk hier het volledige overzicht van al onze systemen.

Verschillende contractsvormen

Afhankelijk van uw specifieke wensen kunt u verschillende abonnement vormen bij ons aangaan. Zo kunt u ons inschakelen op afroep (eventueel met spoed, in geval van kwetsende teksten), we kunnen periodiek verwijderen of bij de oplevering van een object en er is de mogelijkheid tot schouwing. Hierbij worden objecten periodiek door ons op graffiti gecontroleerd en gereinigd. Wilt u meer weten over de bestaande mogelijkheden of bent u geïnteresseerd in een gratis en geheel vrijblijvende offerte? Benader ons dan op 0485-312327 of via info@gevelmeesters.nl!

Wij werken voor