Muurverf verwijderen door volwaardig team van GevelMeesters

Bent u op zoek naar een bedrijf om muurverf te verwijderen?

GevelMeesters is een grote partij en professional in Nederland met zeven volwaardige teams die muurverf verwijderen. Architecten, gemeenten, provincies en aannemers komen bij ons voor het schoon maken en schoon houden van gebouwen. Wij verwijderen muurverf door deze te reinigen met milieuvriendelijke graffiti/ muurverf verwijderaar. Daarnaast hebben wij coatings en beschermingsproducten in ons assortiment waarmee het opnieuw aanbrengen van muurverf wordt ontmoedigd omdat het verwijderen maar een deel van het probleem is. Uit onderzoek blijkt dat het direct verwijderen van graffiti sterk ontmoedigend werkt. Bovendien dringt de verf, bij direct verwijderen, niet in poreuze muren.

Muurverf verwijderen is het eerste begin bij de wereld schoon maken en houden

GevelMeesters heeft een uitgebreid productaanbod waarmee wij werken. Vervuiling van muren is een groot probleem, omdat uit onderzoek blijkt dat veel mensen zich onveilig voelen 's avonds op straat bij weinig verlichting en muurvervuiling. Wilt u snel van uw graffiti probleem af? Kies voor GevelMeesters. De voordelen op een rij:

  • 25 jaar ervaring
  • efficiĆ«nt en effectief
  • deskundig
  • oplossingsgericht
  • klantgericht

Wilt u meer weten over de projectmatige TotaalAanpak tegen vervuiling en de vervuilers? Bekijk onze bedrijfsvideo en projecten online. Onze missie is om alles schoon te maken wat schoon te houden is. Bent u op zoek naar een effectieve aanpak om kauwgom professioneel te reinigen van vloeren? Sinds kort bieden wij ook een efficiƫnte en effectieve aanpak met De VloerenMeesters. Dit alles doen wij conform de ISO 9001 normering van Quality Masters: http://www.qualitymasters.nl/iso-9001kwaliteitsmanagement/ Deze internationale normering geeft u zekerheid omtrent ons kwaliteitsmanagement.

Een offerte aanvragen voor muurverf verwijderen?

Dat doet u snel en eenvoudig met de graffiti melding online. Wij geven u dan een passende oplossing. Liever bellen? U vindt ons telefoonnummer en adresgegevens op de website. Wij reinigen uw muur graag!

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten?

Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contact Informatie

GevelMeesters B.V.
Leuvert 8
5437 AG Beers
T: 0485-312327
F: 0485-313703
E: info@gevelmeesters.nl
W: www.gevelmeesters.nl

KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
BTW NL8055.04.102.B01

logo iso

 

DUBOkeur kaal

BIObased

 

     logo duitsland   

 

  logo 5

Graffitimelding

Heeft u een graffitimelding?

sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

   Graffiti melding verzenden