Uw gevelonderhoud uitbesteden?

Wij zijn meester in het onderhoud van gevels!

GevelMeesters is gespecialiseerd in diensten die uw gevel beschermen. Het onderhoud aan gevels is dan ook zeer belangrijk. Wij zijn in staat om uw gevels te onderhouden, zonder het karakter ervan te veranderen. Hiervoor maken we gebruik van verschillende technieken zoals stralen, stoomreiniging en hogedrukreiniging. Naast gevels kunt u bij ons ook terecht voor het reinigen van voegovergangen en het schoonmaken van boeiboorden, daken en dakgoten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de reiniging van uw gevel? Bekijk dan nu onze onderhoudsdiensten!

Diverse opties om uw gevel te onderhouden en te beschermen

Wij gebruiken beproefde methodes om uw gevel van het juiste onderhoud te voorzien. Bijvoorbeeld door te werken met Torbo stralen. Dit werkt op basis van gecompresseerde lucht, met toevoeging van water en een straalmiddel. Hierbij maken we onder andere gebruik van olivinezand. Uw gevel wordt hierdoor wat poreuzer, maar ook daar hebben we de juiste oplossing voor. Na dit gevelonderhoud kunnen we de gevel namelijk hydrofoberen, zodat uw gevel tegen vocht en vervuiling is beschermd. En heeft u te maken met graffiti? Geen probleem. Met onze anti-graffiti systemen blijven uw gevels langdurig beschermd!

Heer en meester in onderhoud

Onze specialisten zijn heer en meester in het onderhouden van gevels. Zo beschikken onze medewerkers over ruim 25 jaar aan opgedane kennis en ervaring binnen hun vakgebied. Daarnaast is GevelMeesters ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Bovendien werken we met (door Rijksmonumentenzorg goedgekeurde) milieuvriendelijke producten en bieden we een snelle, efficiënte dienstverlening tegen concurrerende prijzen. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan nu met 0485-312327 of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten?

Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contact Informatie

GevelMeesters B.V.
Leuvert 8
5437 AG Beers
T: 0485-312327
F: 0485-313703
E: info@gevelmeesters.nl
W: www.gevelmeesters.nl

KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
BTW NL8055.04.102.B01


 

DUBOkeur kaal

BIObased

 

     logo duitsland   

 

  logo 5

Graffitimelding

Heeft u een graffitimelding?

sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

   Graffiti melding verzenden