Hydrofoberen

Bescherming tegen vocht en vervuiling d.m.v impregneren

Met hydrofoberen worden d.m.v. impregneren, gevels, muren, vloeren of wegdekken beschermt tegen het indringen van vocht en vervuiling. Hydrofoberen is het aanbrengen van een laag op gevels, muren, vloeren of wegdekken die water afstoot en zodoende vocht en vervuiling tegenhoud. Hydrofoberen wordt gebruikt na het reinigen van de ondergrond van vervuilingen.  

 

 

Hydrofoberen gevels, (Buiten)muur

Gevels en muren zijn toenemend onderhevig aan omgevingsvervuiling (uitlaatgassen, roet e.d.). Ook vocht is een gedegen vijand die aantasting en versnelde vervuiling in de hand werkt van de gevel of muur. Het periodiek reinigen van gevels en muren is een kostbare ingreep, waarbij veelal de structuur van de ondergrond aangetast wordt denk hierbij aan het metselwerk.

Het beschermen van uw gevel en muren met Thefapp Hydro biedt een hoogwaardige bescherming tegen ongewenste verontreiniging d.m.v. hydrofoberen, impregneren van de (buiten)muur of gevel.

Thefapp Hydro

 • Technische Info

 • Bestek raw

   

  APP Hydroshield

  Voor zeer poreuze minerale ondergronden.

   

   

  Hydrofoberen vloeren

  Ook vloeren blijven niet gevrijwaard van hardnekkige vervuiling en vlekken, die met de reguliere reinigingsmethoden niet te verwijderen zijn.

  Door de behandeling van vloeren met Thefapp Floor protect wordt de aanhechting van vuil verminderd,
  hierdoor is het oppervlak eenvoudig schoon te houden.

  Thefapp Floor Protect

 • Technische Info

 • Bestek stabu

   

  Hydrofoberen wegdekken

  Voordat wegdekken geasfalteerd worden, impregneren wij het beton met Masterseal 303, een watergedragen hydrofobeermiddel tegen indringing van water en zouten

  Masterseal H303

 • Technische Info

  GevelMeesters werkt met diverse systemen bij het hydrofoberen, impregneren van muren en gevels en beoordeelt welk systeem het beste bij een gegeven situatie past.

  APP Hydroshield zetten wij met name in voor het hydrofoberen van metselwerk.

  APP GevelCrème(silaan/siloxaan pasta) is een product dat alleen bedoeld is voor geveldelen die vanwege hun vorm moeilijk te behandelen zijn of uit zeer dicht materiaal bestaan (zoals zeer dicht beton) of waterafstotend zijn/waren (zoals oude gehydrofobeerde baksteen). GevelCrème is niet geschikt voor vloeren.

  Voor vloeren adviseren wij ThéfAPP (Floor Protect). ThéfAPP geeft namelijk olieafstoting, (GevelCrème stoot alleen water af, net als alle silaan/siloxaan producten). ThéfAPP (Floor) is een watergedragen easy-2-clean impregnering, met een zeer hoge dampdoorlaatbaarheid.

  GevelCrème is ontworpen als hydrofobeermiddel en heeft een meer conserverende werking en dus geen uitgesproken easy-2- clean functie.

  Architectonisch beton heeft feitelijk helemaal geen betonconservering meer nodig; de kwaliteit van het beton is daar te hoog voor. Architectonisch beton heeft echter nog WEL een impregnering nodig waarmee men het oppervlak eenvoudiger kan reinigen (en eventueel graffitiwerend maken). Met ThéfAPP kan men dit bereiken, met een silaan/siloxaan (pasta) een stuk minder.

  Voor het hydrofoberen van betonnen wegdekken werken wij met o.a. MasterProtect H303 en Sikagard 705L, afhankelijk van de eisen van de opdrachtgever.

 • Productoverzicht Hydrofoberings-Systemen

  Hydrofobeer Creme

  In sommige situaties is het beter om een creme te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer er veel ramen in een gebouw zitten. Een creme moet rollend worden aangebracht en heeft dus geen ‘overspray’. Hierdoor hoeven ramen en kozijnen niet afgeplakt te worden. APP Hydrofobeercreme is een 1 component silaan / siloxaan en kan worden toegepast op natuurlijke minerale ondergronden en baksteen en beton.

  APP GevelCreme

 • Productinformatieblad baksteen

 • Productinformatieblad beton

   

  Offerte aanvragen

  Heeft u interesse in onze diensten?

  Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

  Klik hier om een offerte aan te vragen

  Contact Informatie

  GevelMeesters B.V.
  Leuvert 8
  5437 AG Beers
  T: 0485-312327
  F: 0485-313703
  E: info@gevelmeesters.nl
  W: www.gevelmeesters.nl

  KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
  BTW NL8055.04.102.B01

  logo iso

   

  DUBOkeur kaal

  BIObased

   

       logo duitsland   

   

    logo 5

  Graffitimelding

  Heeft u een graffitimelding?

  sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

     Graffiti melding verzenden