Graffiti verwijderen van muur voor bedrijven: GevelMeesters

Bedrijven kiezen bij graffiti verwijderen van muur voor GevelMeesters

GevelMeesters is specialist in het verwijderen van graffiti voor bedrijven. Uw muur is binnen 24 uur weer schoon. GevelMeesters werkt met milieuvriendelijke producten om de graffiti van uw muur te verwijderen. Bedrijven kiezen daarna al snel voor beschermingsproducten zoals professionele coatings. Kies voor één van de diverse alomvattende probleemoplossende concepten waarbij het accent voor bedrijven ligt op:

  • Efficiënt en effectief graffiti verwijderen
  • Een schone muur
  • Plezierig wonen en werken
  • Integrale aanpak

graffiti verwijderen bedrijven muur

Voor bedrijven: maak wildplak en graffiti beheersbaar door direct verwijderen van uw muur

Bij graffiti verwijderen van muren kiezen bedrijven steeds vaker voor een integrale aanpak. Deze aanpak is gebaseerd op de samenwerking tussen alle betrokken partijen binnen uw gemeente. Denk aan partijen zoals:

  • Gemeentes zelf
  • Woningbouwverenigingen
  • Winkeliers en winkeliersverenigingen
  • Burgers
  • Energiebedrijven

Meer over de projectmatige TotaalAanpak tegen vervuiling en de vervuilers van GevelMeesters vindt u op de website. Hier ziet u ook onze bedrijfsvideo en referentieprojecten. Wij maken alles schoon wat schoon te houden is, sinds kort ook De VloerenMeesters. Een effectieve aanpak om kauwgom professioneel te reinigen van vloeren. Onze werkzaamheden voeren wij uit conform de ISO 9001 normering van Quality Masters: http://www.qualitymasters.nl/iso-9001kwaliteitsmanagement/ de internationale norm voor kwaliteitsmanagement.

Verf op uw muur? Graffiti melding online! Voor bedrijven en particulieren

Uw melding voorzien van foto, bijzonderheden, type oppervlak, hoogte en type object, zien wij graag tegemoet. GevelMeesters staat direct klaar voor bedrijven en particulieren bij graffiti verwijderen. Uw muur ziet er binnen 24 uur weer brandschoon uit. Als u dat wil, kunt u daarna kiezen voor een coating of onze totaal aanpak. Kies voor GevelMeesters als u kiest voor een betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud. Bel of maak online die graffiti melding!

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten?

Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contact Informatie

GevelMeesters B.V.
Leuvert 8
5437 AG Beers
T: 0485-312327
F: 0485-313703
E: info@gevelmeesters.nl
W: www.gevelmeesters.nl

KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
BTW NL8055.04.102.B01

logo iso

 

DUBOkeur kaal

BIObased

 

     logo duitsland   

 

  logo 5

Graffitimelding

Heeft u een graffitimelding?

sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

   Graffiti melding verzenden