Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactWilt u uw gevels beschermen?

Beschermen
Wilt u uw gevels beschermen?

GevelMeesters is sterk in muren impregneren door te hydrofoberen.

Vindt u het belangrijk om uw gevels te beschermen? Schakel dan de hulp van GevelMeesters in. Wij beschermen uw gevels tegen vocht en vervuiling door ze te hydrofoberen. Uw muren worden door middel van impregneren waterafstotend gemaakt en worden resistent tegen omgevingsinvloeden zoals het roet van uitlaatgassen. Ook het hydrofoberen van vloeren en wegdekken behoort tot de mogelijkheden. Bekijk voor meer informatie onze pagina over impregneren en hydrofoberen!

Offerte aanvragen

De voordelen van muren impregneren middels hydrofoberen;

Door te hydrofoberen kunt u uw gevels echt optimaal beschermen. Voor de toepassing op gevels gebruikt GevelMeesters ThéfAPPHydro. Dit middel is toepasbaar op beton, natuursteen, baksteen, tegels, terracotta, kalkhoudende pleisterlagen, mortel, gips, asfalt, kunststeen en alle overige minerale poreuze bouwstoffen. Op vrijwel alle minerale ondergronden. Het heeft een hoogst effectieve en permanente bescherming tegen verontreiniging door water, vetten, oliën, verven, harsen en kunststoffen en vergemakkelijkt het verwijderen van mossen, algen en korstmossen. Bovendien verhindert het dat bijvoorbeeld (honden)urine de ondergrond indringt.

GevelMeesters heeft VCA en werkt conform ISO 9001.

Wij zijn heer en meester in onderhoud en reiniging van gevels. Niet in de laatste plaats omdat we uitsluitend werken met specialisten die over meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring beschikken en omdat we VCA  gecertificeerd zijn en werken conform ISO 9001 certificering. We zijn actief in heel Nederland, werken zowel preventief als reactief en kunnen ook aantrekkelijke onderhoudscontracten aanbieden. Bent u geïnteresseerd in een gratis en geheel vrijblijvende offerte of wilt u meer weten over onze diensten? Dan kunt u bellen met 0485-312327 of mailen naar info@gevelmeesters.nl!

Wij werken voor