Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactNieuws

16-12-2022 • Startsein voor het verwijderen van graffiti Spijkerkwartier in Arnhem

 

Wijkwethouder Spijkerkwartier Bob Roelofs gaf vandaag het startsein voor het verwijderen van graffiti in het Spijkerkwartier.
De Vereniging Ondernemers Spijkerkwartier (VOS), Platform Binnenstad Arnhem (PBA), de gemeente Arnhem en GevelMeesters hebben de handen ineengeslagen om deze actie uit te voeren.

Bij de verwijdering van graffiti wordt plaatselijk de Anti-Vandaal-Coating 'PSS 20' aangebracht. Als er in de toekomst opnieuw graffiti wordt aangebracht dan kan dit direct en eenvoudig worden verwijderd, waardoor het gebied schoon blijft. 

De actie 'verwijdering graffiti' (die door ons weer wordt opgepakt als het niet meer vriest ❄) is een onderdeel van het programma Schoon, Heel en Veilig van de Steenstraat en omgeving. Door verschillende initiatieven, zoals aanpak van verloederde plekken, cameratoezicht en handhavingsacties, wordt daarin stap voor stap het gebied fijner om in te leven en wonen gemaakt. Met de verwijdering van de graffiti wordt het gebied weer wat schoner, en daarmee ook veiliger. 

Wil jij ook een graffiti-vrije winkelstraat / leefomgeving? Wij gaan graag met je in gesprek om onze concepten nader toe te lichten en onze ervaring te delen.

Startsein voor het verwijderen van graffiti Spijkerkwartier in Arnhem
Archief

Wij werken voor