Wilt u graffiti laten verwijderen?

GevelMeesters is heer en meester in graffiti verwijdering!

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd en betrouwbaar bedrijf om uw graffiti te laten verwijderen? Dan bent u bij GevelMeesters aan het juiste adres. Wij zijn heer en meester in het langdurig beschermen van oppervlakten tegen graffiti. Hiervoor gebruiken we diverse semi-permanente en permanente anti-graffitisystemen, waardoor uw gevel schoon en mooi blijft. Dit zorgt er tevens voor dat het opnieuw bekladden van uw object wordt ontmoedigd. Direct een melding van graffiti opgeven? Dat kan via ons contactformulier!

Eenmalige of periodieke graffiti verwijdering

Het laten verwijderen van graffiti kan op afroep, maar kan ook op periodieke basis worden uitgevoerd. Eenmalige verwijdering gaat via een door u aangegeven melding, periodieke graffiti verwijdering kan op meerdere manieren worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld door een onderhoudscontract waarbij we één keer per kwartaal, half jaar of bij oplevering van een object controleren en verwijderen. Ook het behandelen van spoedgevallen is mogelijk. Bijvoorbeeld in geval van kwetsende taal of opmerkingen. Binnen 30 uur kunnen wij deze graffiti voor u verwijderen.

Meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring

GevelMeesters is heer en meester in reiniging en onderhoud van gevels. We werken door heel Nederland met een team van specialisten dat over meer dan 25 jaar aan opgedane kennis en ervaring beschikt. Onze processen zijn gestroomlijnd en de kwaliteit ervan gewaarborgd door onze VCA en ISO 9001 certificeringen. Zo bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige dienstverlening. Wilt u meer weten over graffiti verwijdering of heeft u interesse in een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op door te bellen met 0485-312327 of een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten?

Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contact Informatie

GevelMeesters B.V.
Leuvert 8
5437 AG Beers
T: 0485-312327
F: 0485-313703
E: info@gevelmeesters.nl
W: www.gevelmeesters.nl

KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
BTW NL8055.04.102.B01


 

DUBOkeur kaal

BIObased

 

     logo duitsland   

 

  logo 5

Graffitimelding

Heeft u een graffitimelding?

sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

   Graffiti melding verzenden