Torbostralen is behoedzaam reinigen door GevelMeesters

Behoedzaam reinigen met torbostralen

GevelMeesters biedt de mogelijkheid om gevels te reinigen met torbostralen. Deze straaltechniek maakt het mogelijk om zowel de hoeveelheid straalmiddel per minuut als de luchtdruk te variĆ«ren. Torbostralen kenmerkt zich door een stofvrije procesgang. Doordat de hoeveelheid straalmiddel per minuut en de luchtdruk op elkaar zijn af te stemmen is torbostralen een behoedzame oppervlaktereiniging. GevelMeesters maakt het daardoor mogelijk om monumenten, kalksteen, klinkers en historische gebouwen conform richtlijnen van ervaren restaurateurs te reinigen. Wij werken conform de ISO 9001 normering van Quality Masters: http://www.qualitymasters.nl/iso-9001kwaliteitsmanagement/ Deze internationale normering geeft u garantie rondom de door ons geleverde kwaliteit. 

De voordelen van torbostralen

Torbostralen kent vele beproefde voordelen die door GevelMeesters in de praktijk beproefd zijn:

  • werkt onder verschillende klimatologische omstandigheden
  • geschikt voor restauratiewerk
  • toepasbaar in zware beton renovatie en voorzichtige behandeling
  • lage stofemissie
  • grote oppervlakken en hoogteverschillen zijn geen probleem

GevelMeesters heeft 25 jaar ervaring en vele projecten die naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd. Op de website vindt u referentieprojecten en een bedrijfsfilm. Graag zetten wij onze kennis van zaken in voor uw bedrijfspand of particuliere woning. Ook voor het geven van deskundig advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk offerte torbostralen

GevelMeesters biedt met torbostralen, de maatwerk oplossing voor gevelreiniging. Als u dat wenst, kunt u bij ons ook meer informatie opvragen over de projectmatige TotaalAanpak tegen vervuiling en de vervuilers. Onze missie is om alles schoon te maken wat schoon te houden is. Dat doen we met zeven volwaardige teams in Nederland, waarmee we altijd bij u in de regio actief zijn. Bent u op zoek naar een effectieve aanpak om kauwgom te verwijderen van vloeren? Sinds kort bieden wij De VloerenMeesters als uitbreiding van onze dienstverlening.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten?

Dan is het mogelijk om online een offerte aan te vragen, graag vernemen wij van u enkele gegevens die u via het contactformulier kunt doorgeven.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contact Informatie

GevelMeesters B.V.
Leuvert 8
5437 AG Beers
T: 0485-312327
F: 0485-313703
E: info@gevelmeesters.nl
W: www.gevelmeesters.nl

KvK 16.08.37.74 te Eindhoven
BTW NL8055.04.102.B01

logo iso

 

DUBOkeur kaal

BIObased

 

     logo duitsland   

 

  logo 5

Graffitimelding

Heeft u een graffitimelding?

sprayDan kunt u via ons online meldings-formulier uw gegevens invullen en een melding verzenden.

   Graffiti melding verzenden