Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactWelke bedrijven willen graffiti laten verwijderen

Reinigen
Welke bedrijven willen graffiti laten verwijderen

Professionele graffiti reiniging met graffiti verwijderaar verzorgt door GevelMeesters.

GevelMeesters is specialist in het verwijderen van graffiti voor bedrijven. Bij gemeenten, overheidsinstellingen, provincies en aannemers verwijderen wij graffiti van muur, gevel of vloeren. Graffiti reiniging met milieuvriendelijke graffiti verwijderaar is onze specialisatie. Daarnaast bieden wij beschermingsproducten en bieden wij diverse alomvattende probleemoplossende concepten. Kijk naar onze referentieprojecten op de website en bekijk foto's van diverse opdrachtgevers.

De wereld schoon maken en houden doet GevelMeesters met het verwijderen van graffiti voor bedrijven

Graffiti is een groot probleem voor gemeenten, architecten, aannemers en gebouwbeheerders. Vele mensen voelen zich onveilig door een straatbeeld met weinig verlichting en graffiti. Graffiti reiniging in Nederland is dan ook een groeiende markt. In heel Nederland heeft GevelMeesters zeven volwaardige teams actief die graffiti verwijderen van de muur of andere verticale bouwoppervlakken. GevelMeesters werkt met graffiti verwijderaar die milieuvriendelijk is en is goedgekeurd door Rijksmonumentenzorg. Daarnaast bieden wij scherpe prijzen en een efficiënte, snelle dienstverlening. Waarom kiest u voor GevelMeesters:

  • 25 jaar ervaring
  • deskundig
  • adequaat
  • oplossingsgericht
  • en de klant is koning

Bekijk onze bedrijfsvideo online en kies voor GevelMeesters.

Vraag vandaag nog uw offerte aan

Een offerte aanvragen bij GevelMeesters is eenvoudig. Vul uw volledige gegevens in bij de offerte-aanvraag en wij komen snel met een passende oplossing. Wij hebben kennis van zaken en geven deskundig advies. Kijk op onze contactpagina voor onze adresgegevens en telefoonnummer. GevelMeesters, uw betrouwbare partner in reiniging, bescherming en onderhoud.

Wij werken voor