Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Amsterdam - Zink beschermd met 'PSS 20 Clear'

ARCAM is het architectuurcentrum van Amsterdam en naast informatiecentrum ook het startpunt van een route door Amsterdam voor iedereen die geïnteresseerd is in architectuur. Dit bijzondere gebouw met zijn ronde vormen is door René van Zuuk ontworpen en heeft een prachtig uitzicht over het Oostdok.

De toegepaste zinkbeplating op de buitengevel is al sinds 2003 bij ons in beheer. Zink is prima te beschermen met Anti-Vandaal-Coating PSS 20 Clear met een extra hechtprimer. Je ziet het product niet zitten en je bent er van verzekerd dat graffiti eenvoudig met alleen warm water verwijderd kan worden zonder de gevel te beschadigen. Ook belangrijk is dat de graffitiverf er in vast vorm afkomt, zodat er geen vervuiling in de ondergrond en het water komt. Deze schilfers vegen wij bijeen en voeren wij af. Daar waar graffiti is verwijderd brengen wij weer een nieuwe beschermlaag aan. Zo blijft het ARCAM-gebouw duurzaam beschermd, zonder gebruik van milieu belastende producten zoals het hoort.

Eigenschappen 'PSS20' Clear;

- Ook op gladde ondergronden toepasbaar door extra hechtmiddel,

- Graffiti worden met alleen warm water verwijderd door ons,

- Niet zichtbaar na het drogen,

- Heeft DuBo keur (Duurzaam Bouwen),

- Is volledig Biobased door de natuurlijke samenstelling.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor