Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Zwolle - Wat mooi is, moet mooi blijven!

Theater de Spiegel is een een indrukwekkend gebouw ontworpen door Martien van Goor. De bouw begon in 2004 en het theater werd op 30 september 2006 geopend door Koningin Beatrix. 

Vanaf dat moment hebben wij de gevels in onderhoud op het gebied van het graffiti vrij houden.

Ook nu nog staat Theater de Spiegel er netjes bij. Onlangs hebben wij de metselwerk geveldelen opnieuw mogen beschermen tegen graffiti en zijn de betonnen trappen door ons gereinigd.

De Anti-Vandaal-Coating ‘PSS 20’ is weer opnieuw aangebracht op de gevel.

Wat mooi is, moet mooi blijven! Wij kunnen het niet vaak genoeg herhalen.

Eigenschappen 'PSS20';

  • Niet zichtbaar na drogen,

  • Meest millieu vriendelijk anti graffiti (DuBo keur),

  • Graffiti verwijderen met alleen warm water,

  • Geschikt voor alle ondergronden.

  • Ook uw bezit beschermen tegen de schadelijke gevolgen van graffiti? Stuur ons uw aanvraag en wij reageren met een voorstel!

Vaak gestelde vraag;

"Heeft het wel zin om mijn bouwwerk te beschermen tegen graffiti?

Zeker wel! En we zullen uitleggen waarom. Bij een keuze om niet te beschermen zal in het geval graffiti wordt aangebracht een lokale schoonmaker gevraagd worden deze weg te nemen. Met alle goede bedoelingen is het niet zijn specialisme en met allerlei oplosmiddelen en flink wat waterdruk wordt een redelijk resultaat gehaald. Wat wij vaak zien is dat de graffiti spuiter enige tijd later terugkomt om op dezelfde plek zijn kunstje te herhalen. Dit keer zal de graffiti, door de verwoedde eerdere schoonmaak, nog dieper in de porie van de baksteen dringen. En zo wordt het verwijderen steeds moeilijker. Nog maar niet te spreken van de kosten die telkens gemaakt moeten worden. Kan dat niet anders? Natuurlijk. Laat GevelMeesters een anti graffiti behandeling doen op uw gevel. De niet zichtbare 'PSS20' anti vandaal coating doet langdurig zijn beschermende werk. Bij graffiti hoeft u alleen een belletje te plegen naar ons en (indien u ook gekozen heeft voor het Service Abonnement) komen zonder verdere kosten de graffiti verwijderen. Na de reiniging wordt de bescherming weer hersteld. U heeft er verder geen omkijken naar.

Voorschrijven?

Dan treft u hier de bestekteksten voor anti vandaal coating 'PSS20'. 

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor