Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Schiphol - Viaduct Gehydrofobeerd en Beton beschermd

In opdracht van Heijmans hebben wij mee mogen werken aan een nog veiligere toekomst van Schiphol.

Rondom de terminal op Schiphol ligt een dubbele cirkel van rijbanen. Deze rijbanen verwerken iedere dag de stroom aan aankomende en vertrekkende vliegtuigen. Maar de cirkel was nog niet volmaakt. Tussen de Kaagbaan en de Zwanenburgbaan moesten toestellen het namelijk nog doen met een rijbaan: Quebec. Daarom heeft Schiphol de opdracht uitgegeven om ook Quebec te verdubbelen. En dat betekent onder meer het aanleggen van een tweede avioduct (een viaduct voor vliegtuigen) over de A4.

Door het dubbele rijbaanstelsel te voltooien, slaat Schiphol twee vliegen in een klap. De situatie wordt zo overzichtelijker voor de luchtverkeersleiding en vliegtuigen hoeven niet meer op elkaar te wachten. Zo vergroten we de veiligheid en verbeteren we onze dienstverlening.

GevelMeesters heeft voor Heijmans project VDRQ Nieuw Viaduct mogen hydrofoberen met Sikagard 705L en beton mogen beschermen met Anti-Vandaal-Coating 'PSS 20'.                              

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor