Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Heemskerk - Tunnel Gerenoveerd en beschermd met PSS 20 Clear

Batec Betonrenovatie heeft onlangs de tunnel in de Laan van Broekpolder te Heemskerk volledig gerenoveerd. Zij hebben de bestaande coating volledig verwijderd, betonreparatie uitgevoerd en Sikagard 552 W Aquaprimer en 2 lagen Sikagard 550 W aangebracht. Vervolgens hebben wij deze oppervlakken mogen voorzien van onze Anti-Vandaal-Coating PSS 20 Clear met extra hechtprimer.

Het grote voordeel van onze Anti-Vandaal-Coating 'PSS20' is dat het een anti graffiti behandeling is die op elke ondergrond kan worden aangebracht. In de regel beschermen wij veel minerale ondergronden zoals beton en baksteen, maar het kan ook prima op hout, staal, kunststof en tegelwerk worden aangebracht. Hiervoor is speciaal naast de standaard 'PSS20' een 'PSS20' Clear ontwikkeld door ons. Deze heet Clear omdat deze in beginsel was ontwikkeld voor transparante geluidschermen die ook transparant moesten blijven, vandaar de naam 'Clear'. Maar deze variant is netzomin zichtbaar als de standaard Anti-Vandaal-Coating 'PSS20'. 

Voordelen van 'PSS20';

- Niet zichtbaar na drogen,

- Geschikt voor elke ondergrond,

- Geen hinderlijke glans of kleurverandering van de ondergrond,

- Heeft DuBo keur, Duurzaam Bouwen,

- Graffiti verwijderen wij met alleen warm water.

Ook in uw bestek 'PSS20' opnemen?

Dan treft u hier de bestekteksten ervan.

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor