Gevelmeesters - duurzaam schoon
Zoeken Graffiti MeldenOfferteBestektekstContactProjecten

Project
Den Haag - Sportcampus beschermd met anti graffiti PSS 20

Sport is een belangrijke krachtbron. Sporten maakt je gezonder, socialer, gelukkiger en je krijgt er meer energie van. De bron voor die energie is Sportcampus Zuiderpark. Hier brengen de gemeente Den Haag, De Haagse Hogeschool en ROC Mondriaan heel Den Haag in beweging. Sportcampus Zuiderpark is een toonaangevend sportcomplex met faciliteiten voor veel verschillende sporten. Daarnaast is het een kenniscentrum met sportopleidingen, onderzoek en innovatie.

Dit prachtige grote complex is al vanaf de nieuwbouw door ons beschermd met Anti-Vandaal-Coating PSS 20 en in ons beheer. Zo blijven de gevels van deze inspirerende plek ook nog eens netjes schoon!

Ook uw project beschermen met Anti-Vandaal-Coating 'PSS20'? U kunt hier de bestek teksten downloaden.

Is de anti graffiti coating 'PSS20' werkelijk milieu vriendelijk?

Zeker! Het heeft zelfs een DuBo keurmerk, dit is van de Duurzaam Bouwen stichting. De anti graffiti bescherming met 'PSS20' is zelfs de enige met dit diploma. 'PSS20' is samengesteld uit aardappelzetmeel, puur natuur dus. Natuurlijk zitten er enkele conserveringsmiddelen in want het mag niet bederven, maar eenmaal op uw gevel blijft het jaren zijn werk doen. En wij kunnen voor u de graffiti verwijderen met alleen warm water, dus geen gebruik van chemische graffiti verwijderaar nodig, dat spaart het milieu. De anti graffiti bescherming met 'PSS20' is ook nog eens 'biobased' en het is een volledig cradle-to-cradle product wat wil zeggen dat het product na gebruik weer grondstof wordt voor een volgend product. Er zijn dus geen schadelijke restproducten.

Voorschrijven?

Wilt u ook uw bouwwerk voorzien van onze anti graffiti behandeling? Hier kunt u de bestekteksten vinden.

 

Speciaal voor

Vragen / contact

Heeft u vragen over dit project? Of wilt u weten wat GevelMeesters voor u kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
* verplichte velden

Wij werken voor